Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın başrolünde oynadığı “Her Şey Mümkün” filminin gala gösterimi İstinye Park’ta gerçekleştirildi.

Alper Babayağmur’un yönetmenliğini yaptığı filmin özel gösterimine sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Her Şey Mümkün 19 Mayıs Cuma günü vizyona giriyor.

İddialı oyuncu kadrosu ile Her Şey Mümkün filminin gala gösterimi İstanbul İstinye Park’ta gerçekleştirildi. Bu özel geceye iş, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

Usta oyuncu Yetkin Dikinciler’in birbirine çok benzeyen iki adamı canlandırdığı ve bu iki adamın kesişen ve değişen hayatlarını konu alan filmi, reklam filmleriyle tanınan Alper Babayağmur yazıp, yönetti.

İddialı oyuncu kadrosu

İddialı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Her Şey Mümkün, daha önce hiçbir sinema filminde bir araya gelmeyen isimleri buluşturdu. Başrollerini Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın paylaştığı Her Şey Mümkün’ün oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi güçlü isimler yer alıyor.

Hakan Akkaya’dan özel tasarım

Düşmeyen temposu ile dikkat çeken ve ünlü modacı Hakan Akkaya’nın da kendisi olarak yer aldığı filmin önemli bölümlerinden biri olan defile sahnesinde, yurt dışından gelen mankenler rol aldı. Akkaya’nın Azra Akın’a özel olarak hazırladığı saf ipekten özel kostüm, filme damgasını vuracak.

İlklere imza atan film Her Şey Mümkün

Radyo dünyasının ünlü ve sevilen isimleri Bay J, Hop Dedik Ayhan, Cem Arslan (Gazoz Ağacı) ve Tamer Gül (Bilo Ağa)’nın da rol aldıkları filmde, duayen oyuncu Haldun Dormen, sanat hayatında ilk kez eline silah alarak bir mafya babasını canlandırdı. Kaan Girgin, yıllar sonra sinemaya bu filmle dönüş yaptı.

Farklı dünyalar, kesişen hayatlar

Eğlence, aşk ve macera dolu hikayesiyle şaşırtırken, girift senaryosuyla da izleyicisine her an farklı sürprizler sunan Her Şey Mümkün’ün hikayesi ise şöyle:

Kendi küçük dünyasında yaşayıp giden tesisatçı İbrahim, bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Tüm hayatını geride bırakır ve uzun bir tatile çıkar. Otelde tanıştığı ünlü manken Pelin'le aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek, hiç de göründüğü gibi değildir. İbrahim, ikizi kadar benzediği ünlü bir iş adamının yerine geçmiştir. Bir yanda İbrahim’in geride bıraktıkları, bir yanda zenginlerin dünyasındaki oyunlar… Mafyanın, ihanetin, kumpasın ve magazin dünyasının karmaşası içinde, kadınlar ipleri ele alır. İşte bol eğlenceli ve aksiyonlu hikaye o zaman başlar.

Galaya oyuncuların yanı sıra ünlü manken Ebru Şallı da katıldı.

Filmin Künyesi:

Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017

Dağıtım: Mars Dağıtım

Yapım: NetvizyonMediapark

Filmin Türü: Komedi-Macera-Romantik

Yapım Yılı: 2017

Yapımcı: Binali Kılıç

Yazan - Yöneten: Alper Babayağmur

Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen

Senaryo: Alper Babayağmur, Ayşe Babayağmur Apa, Mehmet Şen

Yardımcı Yönetmen: Cüneyt Özen

Uygulayıcı Yapımcı: Berna Berdan

Görüntü Yönetmeni: Ferit Çetinkaya

Kreatif Direktör: Murat Şenel

Makyaj: Figen Tokmak

Grafik: Efektürk

Müzik: Bayülken

Editör: TE Bilisim