Türk sinemasının halkla bütünleştiğine işaret eden Hülya Koçyiğit, insanların sevgisini hak edebilmek için çok çalıştığını anlattı. Bugüne kadar 200 civarında film yaptığını ve bu filmlerin çoğunda farklı farklı insanların hayatlarını anlatmaya çalıştığını anlatan Koçyiğit, şöyle konuştu; "Sinema öyle güçlü bir iletişim aracı ki, birbirimizi hiç görmesek de, tanımasak da bir filmle tanışıyoruz. Bizler sinemada bizden sonrakilere doğru örnek olmak için çaba sarf ettik. Kimi insan o filmlerde gördüğü karakterleri örnek alıyor. Sinema gerçekten insanların hayatını değiştirecek kadar güçlü. İnsanları yakınlaştıran çok güçlü bir sanat. O yüzden yedinci sanat diyoruz. İçinde edebiyat da var, müzik de."

Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı

Batman ziyareti sırasında bölgenin ağaçlandırılması konusunda Batman halkının ve söyleşiye katılan hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Hülya Koçyiğit, sevginin sanatçılar için önemli bir değer olduğunu belirterek, kendisinin de çok şanslı olduğunu da söyledi.

Batman Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcısı Metin Gürbüz ise, Hülya Koçiyğit’in Batman’ı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hülya hanımın bölgenin ağaçlandırılması konusundaki önerilerini en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim