Galada özel olarak gerçekleştirilen gösterimlerde dikkat çeken detay olarak göz Murat Yıldırım'ın lise yıllarında sakallı olarak rol almasıydı.

Kurgu gereği zamanı geriye alıp lise yıllarını hatırlayan Efsun (Ezgi Mola) ve Sinan (Murat Yıldırım)'ın o gün şartlardaki hallerinde, Murat Yıldırımın gür sakallı olması dikkat çekti.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan gecede soruları birlikte yanıtladılar.


AH O ÖDÜLLÜ YILMAZ ERDOĞAN DEĞİL Mİ?

Gecenin komik anlarından birisi Yılmaz Erdoğan'ın röportajı sırasında yaşandı. Yılmaz Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtlarken yakın arkadaşı Demet Akbağ kırmızı halıda bekledi. Akbağ, "Ah şu Avusturalya'lı Yılmaz Erdoğan değil mi? Kendisiyle hep tanışmak istemişimdir" sözleriyle Yılmaz Erdoğan'a takıldı.


Murat Yıldırım & Ezgi Mola

EFSUN VE SİNAN'IN AŞK MACERASI GÜLDÜRÜYOR!

Sezonun heyecanla beklenen BKM yapımı “Kocan Kadar Konuş” filminin galası dün akşam Kanyon Cinemaksimum’da yapıldı.
 
Sanat ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış ismin katıldığı gecede tıklım tıklım dolan salonlar kahkahalarla inledi. Modern kadının evlilik çıkmazını Efsun’un yaşadığı maceralar üstünden anlatan filme en çok kadın izleyiciler güldü.
Begüm Öner & Bora Akkaş 



Bora Akkaş sevgilisi Seda Türkmen ile galaya el ele katıldı

ÜNLÜLER GALAYA AKIN ETTİ
 
Bin beşyüz’e yakın konuğun katıldığı gecede; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ & Zafer Çika,  Hatice Şendil & Burak Sağyaşar, Şebnem Bozoklu, Sedef İybar, Serkan Altunorak, İzzet Öz, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Şahin Irmak, Pelin Karahan & Bedri Güntay,  Mine Tugay, Murat Eken, Mahir İpek, Oya Başar, Model Grubu, Özgün, Cansu Tosun, Pelin Öztekin, Murat Serezli, Selen Uçer, Ece Erken, Murat Başoğlu & Hande Bermek, Aslı Ekşioğlu, Şencan Güleryüz, Esra İnal, Hakan Algül, Ozan Osmanpaşaoğlu, Mehmet Erdem, Hasan Küçükçetin, Murat Serezli, Yosi Mizrahi de izleyenler arasındaydı.
 
Murat Serezli annesi Nevra Serezli'nin rol aldığı filmin galasında objektiflere poz verdi. 

Konukların dakikalarca ayakta alkışladığı filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor. Kocan Kadar Konuş’un sinema, televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü ve duayen isimlerinden oluşan oyuncuları; Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Bora Akkaş, Begüm Öner, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Cem Kılıç, Enis Arıkan, Romina Özipekçi  tam kadro olarak galadaydı.
 
Kaçak dizisinin Dadaylı'sı Hasan Küçükçetin galaya katılan ünlüler arasında yerini aldı.


Oyuncular toplu halde objektiflere poz verdiler.

YÜZDE YÜZ TÜRK KIZI EFSUN’UN HİKAYESİ

BKM Film’in yapımcılığında 20 Mart’ta vizyona girecek olan film Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan aynı adlı romanından uyarlandı

Filme emeği geçen oyuncuların hepsi toplu halde.
Bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatan filmde; 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım)

'Kocan Kadar Konuş' sinema filminin oyuncuları toplu haldeler.

Model Grubu galaya toplu olarak katıldı.
Editör: TE Bilisim