Türk Sineması'nın sevilen oyuncusu Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Mahmut Hekimoğlu (61), son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılımın az olması dikkat çekerken, oyuncu Serpil Çakmaklı da vefasızlığa sitem etti. Mahmut Hekimoğlu, İstanbul Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası vasiyeti üzerine Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde annesinin mezarının yanında toprağa verildi.

Serpil Çakmaklı, katılımın az olması ile ilgili olarak "Bayram öncesi Arefe'ye denk geldi. Çoğu kişi tatilde de olsa uçak denen bir şey var, bir gün önce duyuruldu, gelebilirlerdi" dedi.

Yaklaşık 2 yıl önce prostat kanseri teşhisi konulan, birkaç gün önce fenalaşarak yoğun bakıma alınan ancak tüm tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hekimoğlu için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene usta oyuncunun başta ailesi ve yakınları olmak üzere sanatçı dostları katıldı.  Törene katılanlar arasında Serpil Çakmaklı, Serdar Gökhan, Nuri Alço, Gökhan Güney, Coşkun Öğen, Tarık Mengüç gibi ünlü isimler dikkat çekti.

Nuri Alço yakın dostunu kaybettiğini belirterek çok üzgün olduğunu söyledi.

Rıza Silahlıpoda, Zeki Müren, Erol Evgin, Mahmut Hekimoğlu
Ajda Pekkan, Türkan Şoray, Neşe Karaböcek, Müjde Ar (Hürriyet Arşivi)

Mahmut Hekimoğlu'na Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.


Editör: TE Bilisim