Cuma günü gösterime giren yaz sezonunun en eğlenceli filmi ‘Ölü Yatırım’ın, Özdilek AVM’de yapılan seyircili özel gösteriminde kahkahalar havada uçuştu! Filmin başrol oyuncuları Serkan Dağlı, Öykü Çelik ve Anıl Çelik’in katıldığı ve hayranlarından büyük ilgi gördüğü gecede, komedi türüne yeni bir soluk getiren film büyük beğeni topladı.

Filmi oyuncuları gösterim öncesi basına verdiği röportjda “Filmimize çok güveniyoruz, önümüzde bayram tatili var, bu bizim için bir şans. Filmin gişesi tatille birlikte katlanarak artacaktır” şeklinde konuştu.

Öykü Çelik

Fragram:9

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_1bXWQt8vO0 ( FRAGMAN )

Yapım: MARKA FİLM AKADEMİSİ

Tür: KOMEDİ

Senaryo: SERKAN DAĞLI

Yönetmen: NESLİHAN YILDIZ ALAK

Oyuncular: Anıl Çelik, Serkan Dağlı, Öykü Çelk, Nursel Köse, Ceren Kaplakaslan, Serkan Ercan

Konusu: Kerem ve Ferit yaşamları oyunca bir baltaya sap olamamış iki ilginç karaktere sahip kardeştir. Bir gün babaları ölüm döşeğinde mirasını alabilmeleri için 6 ay süreyle yıllarca çalıştığı mezarlığı işletme şartı koşunca, iki kardeşin hayatı hiç beklemedikleri bir yöne doğru ilerler. Bir tarafta tuhaf cenaze törenleri, diğer tarafta başlarındaki borç belası ile mücadele ederken, kendilerini hiç tahmin etmedikleri entrika dolu bir maceranın tam ortasında bulurlar.

Editör: TE Bilisim