Ömer Faruk Sorak'ın yeni filmi '8 Saniye' 27 Şubat'ta sinemalarda!
 8 Saniye, kendi gerçeğini ararken rüyalarından destek alan genç bir kadının değişimini anlatıyor. “Rüyalarımız, unuttuğumuz ya da yok saydığımız olayların hatırasıdır. Genişlemekte olan ruhlarımızın aynasıdır.” diyor.

Çocukluğundan beri rüyalarında kendisine yol gösteren gizemli adamı arayan Esra İnal’ın hikayesini anlatan film; geleceğe dair dersler çıkarmak için, rüyaların ciddiye alınması gerektiğinin de altını çiziyor.

“8 Saniye”, Esra İnal’ın rüyalarıyla barışmasını beyazperdeye taşıyor.

Filli Boya sponsorluğunda “8 Saniye”; 27 Şubat’ta sinemalarda!


Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği '8 Saniye' adlı sinema filminde Yılmaz Erdoğan bir 'Derviş'i oynuyor.

'8 Saniye'nin konusu:

Berlin’de doğup büyümüş olan Esra İnal’ın sıradışı hikayesinden esinlenilerek hayata geçirilen “8 Saniye”; çocukluk korkularından kurtulma, affetme ve hayatla barışma üzerine ilham verici bir değişim öyküsünü anlatıyor.

Senaryosu Esra İnal ve Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınan film; erkek-egemen bir dünyada, yaptığı hatalara ve maruz kaldığı baskılara rağmen, çıkış yolunu yine kendi içinde bulan ve hep özgürlüğünün peşinden giden Esra’nın hikayesini anlatıyor.

Hayatının başrolünde oynayan Esra İnal’a filmde; Fırat Çelik, Fahri Yardım, Mehmet Kurtuluş, Salih Kalyon, Sema Poyraz, Devrim Yakut, Şiir Eloğlu, İlknur Boyraz, Demet Gül, Leonie Benesch, Ralph Herforth, Constantin von Jascheroff ve Grit Boettcher’in yer aldığı zengin bir Türk – Alman oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Filmde ayrıca, dünyaca ünlü bestseller “Dört Anlaşma” (The Four Agreements) kitabının yazarı Don Miguel Ruiz kendisini canlandırırken,
Yılmaz Erdoğan da derviş rolüyle filme konuk oluyor.

Semra Poyraz '8 Saniye' adlı sinema filminde görülüyor.



Böcek Film, BKM, Galata Film ve Barefoot Films’in ortak yapımı “8 Saniye”nin görüntü yönetmenliğini Emmanuel Kadosh üstleniyor. Müziklerini Meksikalı prodüktör Gustavo Farias’ın bestelediği filmin çekimleri; İstanbul, Berlin, Mardin, Tuz Gölü ve Meksika’da gerçekleştirildi.

Türk – Alman ortak yapımı “8 Saniye”; Türkiye’de Warner Bros dağıtımında 27 Şubat’ta vizyona girecek.


'8 Saniye' 27 Şubat'ta seyirciyle buluşacak. 
Editör: TE Bilisim