Oya Aydoğan'ın ölüm haberi sanat camiasını şoke etti. Geçen hafta pazar günü hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan bu sabah 7.15'te hayata gözlerini yumdu. Oya Aydoğan 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Aydoğan'ın ölüm haberinin ardından sevenlerinden, sanatçı dostlarından başsağlığı mesajlar yağdı... Oya Aydoğan için yarın ilk tören Cemal Reşit Rey'de saat 14.30 da gerçekleştirilecek. Burada ki törenin ardından Levent Camii'nde İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ulus mezarlığında toprağa verilecek.

Oya Aydoğan'ın vefat haberini duyan sevenleri acı haberi öğrenir öğrenmez hastaneye koştu. Sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre hastane girişinde gözyaşlarını tutamadı. Gencebay, "Allah gani gani rahmet eylesin, başımız sağ olsun" dedi. Sanatçılar Halil Ergün, Ceyhun Yılmaz ve Tuğba Ekinci ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da hastaneye geldi.


OĞLU GURUR: ULUS MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLMEK İSTİYORDU

Ünlü sanatçının oğlu Gurur Aydoğan, hastane önünde yaptığı açıklamada, annesinin isteğinin yerine getirileceğini belirterek şunları söyledi:
Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerlim Oya Aydoğan'ı kaybettik. Yarın 14.30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda anma töreni düzenlenecek. Ardından ikindi namazını müteakip Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kendisi Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilmek istemişti. Belediye bu konuda yardımcı oldu, teşekkür ederiz.

Cenazeye bütün sevenlerini bekliyorum. Bu sürekçe bize destek veren, dualarını esirgemeyen bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ameliyattan güçlü çıktı, ümitliydim ama olmadı. İnşallan mekanı cennet olur. Allah'ın taktiri.

BİR HAFTADIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Oya Aydoğan'ın ölüm haberi bu sabah hastaneden gelen açıklama ile duyuruldu. Geçen hafta pazar günü hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan bu sabah 7.15'te hayata gözlerini yumdu. Oya Aydoğan 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Oya Aydoğan'ın ölüm haberinin ardından sevenlerinden, sanatçı dostlarından başsağlığı mesajlar yağdı... Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın annesin de yıllar önce yemek yerken rahatsızlanmış ve bir süre sonra vefat etmişti.

Editör: TE Bilisim