30 Haziran - 4 Temmuz tarihlerinde beşinci kez İtalyan sinema seyircisi ile buluşacak olan Roma Türk Filmleri Festivali'nde geriye sayım başladı.

Serap Engin başkanlığındaki SRP İstanbul'un, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu’nun katkılarıyla gerçekleştirdiği festivalin 30 Haziran Perşembe akşamı yapılacak gala gecesinde Türk sinemasının usta oyuncusu Şener Şen'e "Onur Ödülü"nü, dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek takdim edecek.

Ödülünü almak için Roma'ya gidecek olan usta sanatçının başrolünü oynadığı Muhsin Bey filmi de festival kapsamında İtalyan sinema seyircisi ile buluşacak.

"ANNEMİN YARASI" EKİBİ
İTALYAN SEYİRCİYİ SELAMLAYACAKLAR!

Festival bu yıl, 30 Haziran Perşembe akşamı Villa Borghese bahçeleri içinde yer alan Casa Del Cinema'da yapılacak gala gecesi ve sonrasında gösterilecek "Annemin Yarası" filmi ile perdelerini açıyor.

Filmin başrol oyuncuları Bora Akkaş, Belçim Bilgin, Ozan Güven ve Meryem Uzerli ile filmin yönetmeni Ozan Açıktan, gala gecesi kırmızı halıda yürüyerek İtalyan sinema seyircisini selamlamak için Roma'ya gidiyorlar...
Editör: TE Bilisim