‘ROMANTİK’ GALA!

Sinemaseverlerin merakla beklediği Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda filminin galası Kanyon Cinemaximum’da kalabalık bir misafir topluluğunn katılımıyla gerçekleşti. Filmin oyuncuları Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, ve Gürgen Öz, Gökçe Özyol, Öykü Çelik, Özge Ulusoy, Ali Ersan Duru, Ünal Silver ve Rozet Hubeş’in tam kadro kadtıldığı gecede kahkahalar havada uçuştu.


Mahsun Kırmızıgül ve Murat Ünalmış filmi birlikte izledi.
Geceye davetli olarak gelen Murat Ünalmış, Mahsun Kırmızıgül, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Sermiyan Midyat, Demet Akbağ-Zafer Çika, Hande Subaşı-Can Tursan, Çağlayan Topaloğlu, Onur Tuna, Gökhan Şükür, Zeynep Ilıcalı, Meltem Miraloğlu, Sera Tokdemir, Seray Sever, Naz Elmas, Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, atv Genel Müdürü Adem Gürses, Azerbaycan’ın süperstarı Brilliant Dadaşova, Uğurkan Erez, Gül Gölge, Ekin Türkmen, Güneri Civaoğlu, İlker İnanoğlu’nun yanı sıra kalabalık bir izleyici kitlesi vardı. Geceye ayrıca, Sinem Kobal’ın nişanlısı Arda Turan’ın ailesi tam kadro katılmıştı.

Orhan Gencebay ve Sevim Emre filmi torunlarıyla birlikte izledi.
Filmin oyuncularından Sinem Kobal Tuana Büyükçınar’ın hazırladığı elbise ve Ünseven imzalı takılarıyla, Engin Altan Düzayatan Tom Ford imzalı smokiniyle şıklıklarıyla göz doldurdular. Mahsun Kırmızıgül filmlerinde ve dizilerinde oynayan oyuncu Murat Ünalmış ve Romantik Komedi filminin yönetmeni Erol Özlevi ile birlikte poz verdi.
 
Romantik komedi 2 Bekarlığa Veda birinci filme göre seyirciye senaryosu açısından daha fazla komedi macera ve aksiyon vaad ediyor. Günümüz kadın-erkek ilişkilerine ait tespitleri verirken güldürecek... Güldürürken de herkesi kendinden bir şeyler bulmasını sağlayacak film özel bir tarihte seyirciyle buluşacak. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kadınları, erkekleri, yalnızları, çiftleri, bekarları, evlileri kısaca herkesi sinemada buluşturarak kahkaha dolu bir 108 dakika vaat ediyor.
 
Film, birincisinde olduğu gibi şehir hayatının en güzel ve in mekanları, ünlü modacıların tasarımları ve markalarıyla oluşturulan kostümler, her türlü görsel estetiği barındıran görüntüleriyle Amerikan romantik komedilerini aratamayacak türden bir film olarak hazırlandı.

İstanbul, Antalya ve Tekirdağ’da altı haftada çekilen filmin yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat üstleniyor. Reklam yönetmeni Erol Özlevi’nin ilk uzun metraj filmi olan Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda’yı birincide olduğu gibi Aslı Zengin ve Ceren Aslan birlikte kaleme aldılar.


Sinem Kobal ve Engin Altan Düzyatan
galada ilgi odağı oldu.
"ROMANTİK KOMEDİ 2"
Zeynep Ergün’le evli, Esra ise Mert’le  evlilik hazırlığındadır. Didem arkadaşları arasında tek bekar olarak kalmıştır. Didem hala Cem’den bir evlilik teklifi alamaması yüzünden evlenmeye giden yol adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta  okuduğu taktikleri sevgilisi Cem’in üzerinde denediği halde olaylar hiç ummadığı şekilde gelişir. Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem’in yeni filminde başrolü paylaştığı Gözde yüzünden Didem’in kıskançlık krizleri başlar. Didem, Esra ve Zeynep’i de yanına alarak Cem’i gizlice takibe alması erkekler tarafından planlanan Mert’in bekarlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bekarlığa veda gecesinde  yaşananlar bütün herkesin ilişkisinde sürprizlere yol açacaktır.

 
Editör: TE Bilisim