Sinem Kobal, Sedef Avcı, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Cemal Hünal, Öykü Çelik, Nurseli İdiz, Ali Ersan Duru, Gökçe Özyol ve Özge Ulusoy’dan oluşan dev kadro, konuşu ve çekim kalitesiyle Romantik Komedi 2’de sinemaseverlerin salondan mutlu ayrılmasını sağlayacak.

Film, birincisinde olduğu gibi şehir hayatının en güzel ve in mekanları, ünlü modacıların tasarımları ve markalarıyla oluşturulan kostümler, her türlü görsel estetiği barındıran görüntüleriyle Amerikan romantik komedilerini aratamayacak türden bir film olarak hazırlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyona girecek, İstanbul, Antalya ve Tekirdağ’da sekiz haftada çekilen filmin yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat üstleniyor. Reklam yönetmeni Erol Özlevi’nin ilk uzun metraj filmi olan Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda’yı Aslı Zengin ve Ceren Aslan birlikte kaleme aldılar.



"ROMANTİK KOMEDİ 2"nin konusu şöyle:
Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle (Özge Ulusoy) tanışır ve filmine konsantre olur. Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin Antalya "Adam&Eve Otel"de bekarlığa veda partisinde olduklarını öğrenir. Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekralığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.


Editör: TE Bilisim