Film izleyiciyi geçmişten bugüne uzanan bir yolculuğa çıkarırken, Selçuk Yöntem’in hayat verdiği Selim Erensoylu’nun babalıkla yeniden tanışma serüvenini anlatıyor.

Selin Şekerci’nin karakteri Suna’nın anne ve babası ile bir zaman yolculuğuna çıktığı hikâye, izleyiciyi derinden etkileyecek. Geçmişin hüzünlü anıları ile yüreklere dokunacak olan film, finaliyle kalpleri ısıtacak!

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği, 70’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikâyesi 'Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.

Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Özgün hikayesi, etkileyici sahneleri ve görkemli kadrosuyla sezona damga vurmaya hazırlanan ‘Sevda Mecburi İstikamet’ müzikleriyle de çok konuşulacak. Ünlü müzisyen Teoman da unutulmazlar arasına girecek bir şarkı yaptı. Filmle aynı adı taşıyan ‘Sevda Mecburi İstikamet’ şarkısı aynı zamanda Teoman’ın uzun bir aradan sonra yaptığı ilk film şarkısı.

İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu arasında ilginç diyalog İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu arasında ilginç diyalog

Orchestra Content’in heyecanla beklenen projesi ‘Sevda Mecburi İstikamet’ 2023 yılının ilk ve en iddialı filmi olarak 6 Ocak Cuma günü sinemalarda seyirciyle buluşacak!

Sevda Mecburi İstikamet - Fragman

https://youtu.be/8bFuNvSEEYw

Editör: TE Bilisim