Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, 70’lerden 2000’li yıllara uzanan bir yol hikayesini anlatan 'Sevda Mecburi İstikamet’ 6 Ocak’ta vizyona girecek.

Fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken filmde usta isim Selçuk Yöntem ve sevilen oyuncu Kubilay Aka aynı karakterin farklı dönemlerini canlandıracak.

Tarık Tarcan "Sinemayı bırakmış değilim" Tarık Tarcan "Sinemayı bırakmış değilim"

İki farklı nesli tek karakterde buluşturan ‘Sevda Mecburi İstikamet’te Kubilay Aka, Selçuk Yöntem’in gençlik yıllarına hayat verecek. Yeşilçam’ın yıldızı ‘Selim Erensoylu’ karakterinin 70’li yıllardan günümüze uzanan yolculuğunda iki oyuncu da performanslarıyla göz dolduracak.

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği 'Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor. Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

6 Ocak’ta vizyona girecek olan film, Türkiye’nin yakın geçmişine uzanan güçlü öyküsü ile seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Editör: TE Bilisim