Ayça Varlıer gözyaşlarına boğuldu 

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı başlıca rollerini Ayça Varlıer, Serkan Kuru, Orhan Kılıç, Bora Akkaş, Güray Kip, Yağız Atakan Savaş, Elit İşcan, Feride Çekin, Hazım Körmükçü, Onur Özaydın, Uğur Kanbay ve Itır Esen'in paylaştığı Taş Mektep filminin galası Kayseri'de yapıldı… Filmde okul müdürü Güzide hanımı canlandıran Ayça Varlıer, cephede öğrencileriyle birlikte savaşa giderek hemşirelik yapıyor…

ŞEHİTLERİN RUHLARINI DUYDUM

Filmin başrol oyuncusu Ayça Varlıer Kayseri de sinemada halkla birlikte filmi izledikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Güzel oyuncu, "Bu okula geldim, şehitlerin ruhlarını hissettim, hala da hissediyorum. Biz dil, din, ırk ayrımı olmadan bir Milletiz, Türküz, filmimizin verdiği mesaj çok ortada. Geçmişte yaşanan acı olayları bellkide unutuyoruz. Bu filmle çok güzel hatırlayacağız" diyerek duygularını paylaştı.

Ayça Varlıer, Kayseri de galada gözyaşlarına boğuldu


ATATÜRK'Ü OYNAMAM TEKLİF EDİLDİĞİNDE İLK BAŞTA KORKTUM

Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Serkan Kuru, 'Atatürk'ü oynamam teklif edildiğinde ilk başta çok korktum. Hakkını verebilir miyim diye düşündüm. Çok şükür, rolümün hakkını başarıyla verdiğimi düşünüyorum. Gözlerimin mavi, yüzümün fizyonomisi benzetiliyordu… Atatürk'ün 40'lı yaşlarında ki halini oynuyorum. Cumhuriyetimizin kurucusunu canlandırdığım için gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Olcay Ünal Sert / Akşam
Editör: TE Bilisim