Geceye aralarında Abdullah Oğuz, Ali Sunal, Anta Toros, Bige Önal, Burak Deniz, Burcu Esmersoy, Cem Yılmaz, Çağlar Ertuğrul, Demet Akbağ, Doğa Rutkay & Kerimcan Kamal, Ezel Akay, Gani Müjde, Genco Erkal, Ketche, İlker İnanoğlu, İpek Bilgin, İpek Yazıcı, Kubilay Aka, Nebil Özgentürk, Neslihan Yeldan, Nevra Serezli, Selma Güneri, Umut Sezgin, Varol Yaşaroğlu, Yetkin Dikinciler’in de olduğu sanat ve sinema dünyasından bir çok isim katıldı.

Yektin Dikinciler, Demet Akbağ, Cemal Okan, Sedef İybar birlikte objektiflere poz verdiler.

Yetkin Dikinciler özel gösterimde objektife poz verdi.

Ertuğrul Özkök, filmin özel gösterimde hazır bulundu.

İpek Bilgin özel gösterimde objektife poz verdi.

THE IRISHMAN 27 Kasım Çarşamba, sadece Netflix’te!

THE IRISHMAN

Usta sanatçılar Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'yi bir araya getiren Martin Scorsese imzalı THE IRISHMAN 20. yüzyılın en önemli figürleri ile çalışmış ünlü tetikçi ve İkinci Dünya Savaşı gazisi Frank Sheeran’ın gözünden savaş sonrası Amerika'da organize suç dünyasını anlatıyor. Amerikan tarihinin aydınlatılmamış en büyük gizemlerinden efsanevi sendika lideri Jimmy Hoffa'nın kayboluşunu konu alan film, organize suçun perde arkasında yaşanan çatışmalar, rekabet ve siyasi bağlantılarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Charles Brandt’ın “I Heard You Paint Houses” adlı kitabından uyarlanan THE IRISHMAN New York’ta çekildi. Daha önce benzeri kullanılmayan bir gençleştirme tekniği kullanılan film, Al Pacino ve Martin Scorsese’yi ilk kez bir araya getirirken, Martin Scorsese ve De Niro’yu 9. kez, Al Pacino ve Robert De Niro’yu 4. kez bir araya getirdi. Diğer yandan Robert De Niro ve Joe Pesci ise 22 yıl sonra tekrar aynı filmde rol aldı. Silence, Wolf Of The Wall Street gibi filmlerden tanıdığımız başarılı görüntü yönetmeni Rodrigo Prieto ise 3. defa Martin Scorsese ile kamera arkasına geçti.

Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland

Yapımcılar: Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich, Randall Emmett, Gabriele Israilovici

Senarist: Steven Zaillian

Görüntü Yönetmeni: Rodrigo Prieto

Prodüksiyon Tasarımı: Bob Shaw

Kostüm Tasarımcısı: Christopher Peterson, Sandy Powell

Editör: Thelma Schoonmaker

Editör: TE Bilisim