Çekimleri tamamlanan filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Caner Erzincan otururken, başrollerini Bülent Emrah Parlak, Erkan Petekkaya, Batuhan Sert ve Erkan Çelik paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda; Begüm Öner, Sıla Korkmaz, Ceren Soylu, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuncay Gençkalan, Hakan Güneş , Ali Seyhan, Burcu Gönder ve usta oyuncu Yılmaz Gruda’nın da olduğu ve yapımcılığını Levent Hançer, Erkan Çelik, Çetin Çaçur’un yapım firması LEC Yapımın üstlendiği komedi filmi “Üç Günlük Dünya” 21 Nisan’da vizyona giriyor.

BİRBİRİMİZE “NEDEN İKİ SENE DE BİR KARŞIMA EŞİM OLARAK ÇIKIYORSUN DEDİK”

Bir mahalle komedisi olan “Üç Günlük Dünya” filmi için bir araya gelen çift oldukça rahat görünürken filmin ana karakteri Muhittin Abi’yi canlandıran Bülent Emrah Parlak; “ biz profesyonel insanlarız. Burcu’yla uzun yıllardır da dostluğumuz var yıllarca aynı sahneyi paylaştık şimdi de aynı projede olmaktan keyif alıyoruz. Tabi ki durumun mizahını da aramızda yaptık.Proje ilk geldiğinde telefonda birbirimize neden iki senede bir karşıma eşim olarak çıkıyorsun diye sorup güldük” dedi.

SENARYODA ELİ MAŞALI BİR KADINLA OLMAK KEYİFLİ AMA GERÇEK HAYATTA DEĞİL

Burcu Gönder “Üç Günlük Dünya” filminin sıcak bir mahalle komedisi olduğunu söylerken Eski eşi ile karı-koca rolü oynamalarına “Yıllar sonra Bülent’le aynı projede olmak çok keyifli tabi filmde de eşi olunca duruma çok yabancı da olmuyorum. Kolay bir rol benim için. Neslihan karakteri eli maşalı bir karakter” dedi. Araya giren Parlak “ Ben antrenmanlıyım. Fakat senaryo veya film olunca eli maşalı bir kadınla olmak keyifli tabi ama gerçek hayatta değil” diyerek eski eşine takıldı.

Yapımcı Gülengül Soytürk hayatını kaybetti Yapımcı Gülengül Soytürk hayatını kaybetti

Oynadıkları düğün sahnesinde de eskiyi hatırladıklarını belirten oyuncuların şimdilerde oldukça iyi dost oldukları gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim