"Sony İnternational" ve “LuckyRed/Shebnem Askin yapımcılığında 25 Haziran’da çekimlerine başlanacak olan ‘Yanımda Kal’ filminin başrolü için Çağlar Ertuğrul ile anlaşıldı. Gişede hatırı sayılır bir başarıya imza atan Dağ ve Dağ 2 filmlerinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul, bu sezon televizyonda da ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ adlı dizisiyle popülaritesini zirveye taşıdı.

Genç oyuncu ayrıca Sosyal Medya Araştırma Merkezi, Somera tarafından 2017 yılında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde ilk sırada yer aldı.

Romantik filmlerin sevilen yönetmeni M. Uğur Yağcıoğlu’nun yönetmenlik koltuğunda yer aldığı ‘Yanımda Kal’ın senaristliğini ise Çağlar Yurt üstleniyor

YAŞAMI SORGULATAN DOPDOLU BİR AŞK

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ve sezonun en iddialı filmlerinden olmaya aday Yanımda Kal filminde Emir karakterine hayat verecek olan Çağlar Ertuğrul, gerçek aşkı bulunca hayatını sorgulamak zorunda kalan hırslı bir yatırımcıyı canlandıracak.

‘Hayatımın Aşkı’ ve ‘İlk Öpücük’ gibi çok konuşulan projelere imza atan LuckyRed/Shebnem Askin’in ‘Zeynep’ karakterini canlandıracak kadın başrol oyuncusu için de görüşmeleri sürüyor. Sinema izleyicisine bambaşka bir lezzet sunacak olan Yanımda Kal’ın Türkiye dağıtımını ise Mars Dağıtım üstleniyor.

Editör: TE Bilisim