Trabzonspor ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu. Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğu ilan etti. 7. kez Süper Lig'in en büyüğü olan Karadeniz ekibi, 38 yıllık şampiyonluk hasrete son verdi. Öte yandan Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Fenerbahçe'nin en erken şampiyonluk rekorunu egale etti

Süper Lig'in 35. haftasında lider Trabzonspor evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.

Maça fırtına gibi başlayan Trabzonspor 3. dakikada ilk etkili atağında golü buldu. Djaniny'in pasında sol taraftan son çizgiye doğru inen Abdülkadir Ömür, topu Cornelius'a yerden aktardı. Bu futbolcu da altı pas içinde dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

30. dakikada Fernando'nun pasında, ceza alanı içinde Wright, kaleci Uğurcan Çakır'dan kurtardığı topu filelere gönderdi ancak bu oyuncu ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

İlk yarı böyle noktalandı.

51'de Ndao skoru dengelerken 6 dakika sonra konuk ekip bu kez penaltı kazandı. Akyazı'yı endişe kaplasa da kaptan Uğurcan Çakır, Fredy'nin vuruşunda gol izni vermedi.

62'de Dorukhan Toköz, bordo-mavilileri yeniden öne taşıdı.

80'de Wright skoru bir kez daha dengelerken kalan sürede başka gol olmadı.

TARAFTARLAR ERKENDEN SAHAYA GİRDİ!

Uzatmaların son anlarında maçın bittiğini sanan taraftarlar sahaya girerken, sonrasında taraftarların çıkarılmasının ardından maç yeniden başladı.

Bu beraberlikle 7. kez Süper Lig'in en büyüğü olan Karadeniz ekibi, 38 yıllık şampiyonluk hasrete son verdi.

Avrupa Kupalarının yeni yayıncısı TRT oldu! Türk takımlarının maçları şifresiz! Avrupa Kupalarının yeni yayıncısı TRT oldu! Türk takımlarının maçları şifresiz!

Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Fenerbahçe'nin en erken şampiyonluk rekorunu egale etti

Editör: TE Bilisim