Ajda Pekkan-1

Haldun Dormen anma töreninde yapay zekâ ile canlandı!
Haldun Dormen anma töreninde yapay zekâ ile canlandı!
İçeriği Görüntüle

Türk pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan Harbiye Açıkhava'da nefes kesen performansıyla yine tarihe geçti. Efsanevi sanatçı ilk yarıda giydiği çiçekli kostümüyle beğeni topladı. Sosyal medya da Pekkan için, "Rönesans tablosu gibi" yorumları yapıldı.

Ajda Pekkan 7 Mart 26 1

Tüm biletlerin konserden günler önce tükendiği Harbiye gecesinde Pekkan; sevenlerine tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Nebahat Çehre 7 Mart 2026 Harbiye

Ünlü isimlerin akın ettiği konserde Süperstarı izlemeye gelenler arasında Nebahat Çehre, Belgüzar Korel, Halit Ergenç ve Şehrazat yer aldı.

Şehrazat

Şehrazat, halkı selamlarken.

Halit Ergenç Bergüzar KorelHalit Ergenç ve Bergüzar Korel konseri en ön sıradan seyrettiler.

Ajda Pekkan, 7 Mart 2026 Harbiye

HARBİYE AJDA PEKKAN İLE ÇİÇEK AÇTI!
Konserin açılışını yeni şarkısı "Kalbim Senin" ile yapan Ajda Pekkan'a binlerce seveni hep bir ağızdan eşlik etti, Sanatçı, 2.5 saat boyunca sahnede kaldı.

Ajda 7 Mart 2026

Süperstar gecede Burak Bayraktaroğlu tasarımı iki ayrı kostüm giyerek şıklık dersi verdi. Sahne duruşu, pozitif enerjisi ve sevenleriyle kurduğu esprili iletişimi ile her zamanki gibi formunda olan Pekkan, geçmişten günümüze Türk pop müzik dünyasına damga vuran eserleriyle sevenlerini mest etti.