Bu sabah 9 saatlerinde hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık'la ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor.... Ahmet Çalık'ın Ankara'ya nikah tarihi almak için yola çıktığı öğrenildi. Niğde-Ankara yolundaki kazadan bilgiler gelmeye devam ediyor. 28 yaşındaki Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın kamera görüntüleri de ortaya çıktı. 

Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazadan ilk fotoğraflar geldi. Ahmet Çalık'ın ölümünden sonra spor dünyasından başsağlığı mesajları gelmeye devam ediyor. Ahmet Çalık'ın araçta tek başında olduğu belirtildi.

Ahmet Çalık'ın vefatının ardından futbol camiasından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Konyaspor'dan taziye mesajı geldi. 

AHMET ÇALIK'IN ANKARA'YA GİTMESİNİN ARDINDAKİ GERÇEK KAHRETTİ

Saat 09.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Ahmet Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlilerin yaptığı müdahaleler sonuçsuz kaldı ve 27 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti. Ankara'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren genç futbolcu Ahmet Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği öğrenildi.

Öte yandan Konyaspor'da geçmiş yıllarda görev başında iken teknik direktör Tevfik Lav ve orta saha oyuncusu Burhan Yüceaktaş da vefat etmişti.

Ahmet Çalık kimdir?

Milli futbolcu Ahmet Çalık, 1994 doğumluydu.

Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık, 2017'de Galatasaray'a transfer olmuştu. 2020 yılında sarı-kırmızılılardan ayrılan milli futbolcu, Konyaspor'a transfer olmuştu.

KONYASPOR'DAN TAZİYE MESAJI

Konyaspor hayatını kaybeden futbolcusu Ahmet Çalık için yayınladığı taziye mesajında, "Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun." dedi.

GALATASARAY'DAN TAZİYE MESAJI

3 sene Galatasaray forması giyen Ahmet Çalık için sarı-kırmızılı kulüp tazidye mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN TAZİYE MESAJI

Altyaspısında yetiştiği Gençlerbirliği'de Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Ankara ekibinden yapılan açıklamada, "Altyapımızda yetişen ve genç yaşta takımımızda kaptanlık görevini üstlenen, Konyaspor’da forma giyen eski futbolcumuz Ahmet Yılmaz Çalık’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum futbolcumuza Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine, camiamıza ve Türk futbol ailesine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE'DEN TAZİYE MESAJI

Ankara-Niğde otoyolunda kullandığı araç şarampole yuvarlanan ve hayatını kaybeden Ahmet Çalık için Fenerbahçe taziye mesajı yayınladı. Sarı-lacivertliler resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim