Öne Çıkanlar Müzik Esme Özbağ Sağlık Selahattin Paşalı Michael Eklund

Bülent Ersoy babası Fikret Erkoç'u son yolculuğuna uğurladı

Diva Ersoy, Şakirin Camii'nde ki törene siyahlar içerisinde geldi. Ersoy'un pandemi kurallarına uyduğu görüldü.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 90 yaşındaki babası Fikret Erkoç'u kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Eylül ayında evinde düşerek kalça kemiğini kıran ve apar topar hastaneye kaldırılan Erkoç'un dün sabah hayatını kaybettiği açıklanmıştı. 

Geçen yıl annesi Necla Poyraz'ı kaybeden Ersoy, bu kez de babasını kaybetmenin acısını yaşadı. Diva'nın babası Fikret Erkoç bugün ikinci namazının ardından Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

"SOL KOLUM GİTTİ"

Cenazeye siyahlar içerisinde gelen Ersoy, "Babam nerede" diyerek tabutun yanına gitti. Getirilen sandalyeye oturan 69 yaşındaki usta sanatçı Ersoy, 'Ne söylenir böyle zamanda... Anneciğim ölmüştü, sağ kolum gitmişti. Şimdi babacığım öldü, sol kolum da gitti. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: tv100.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.