Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın Mezarı Başında Gözyaşı Döktü


Dün 59 yaşında hayatını kaybeden ünlü sinema sanatçısı Oya Aydoğan, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'nda defnedildi. Yakın dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Türk Müziği'nin usta sanatçılarından Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın mezarı başında gözyaşlarına boğuldu
Uzun süre mezar başında dua okuyan Ersoy, ardından toprağa demet demet papatya koydu ve toprağa su döktü.

Aort damarı yırtılması sonucu dün hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncularından Oya Aydoğan, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Usta oyuncuya camide olduğu gibi mezarlıkta da ailesi, yakınları, sanatçı dostları ve sevenleri son görevlerini yerine getirdi. Mezarlığa Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Perihan Savaş, Ahu Tuğba, Nurseli İdiz, Müşerref Akay'ın da aralarında olduğu sanatçı dostları da geldi.

Bülent Ersoy biricik arkadaşı Oya Aydoğan'ın mezarına demet demet papatya attı
Yakın dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Türk Müziği'nin usta sanatçılarından Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. Uzun süre mezar başında dua okuyan Ersoy, ardından toprağa demet demet papatya bıraktı, toprağa da su döktü. Ayrıca Perihan Savaş ve Nurseli İdiz de su döküp dua okudular. Öte yandan, karanfiller bırakılan mezarın başında da Oya Aydoğan'ın çok sayıda seveni gözyaşı döktü.
Uzun süre mezar başında dua okuyan Ersoy, ardından toprağa demet demet papatya koydu ve toprağa su döktü.
Sevim Emre gözyaşlarına boğuldu

Oya Aydoğan'ın bir diğer samimi arkadaşı da Sevim Emre'ydi. Sevim Emre, Oya Aydoğan'ın ardından yazdığı mektubu okurken anma töreninde fenalaşmıştı. Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre'nin son derece üzgün olduğu halen şoku atlatamadığı öğrenildi.
Oya Aydoğan'ın biricik oğlu Gurur annesine karşı son görevini yerine getirdi.

Aort damarı yırtılması sonucu 15 Mayıs Pazar sabahı hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncularından Oya Aydoğan, Levent'teki Afet Yolal Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Editör: TE Bilisim