Yaşam koçu Meltem Kerimoğlu pandemi sürecinde danışanları ile telefonda görüşmekten uyumaya bile bazen vakit bulamıyor. Sadece Türkiye değil, Azerbaycan, Dubai, Katar, Almanya ve dünyanın birçok ülkesinden danışanlarına hizmet veren Kerimoğlu, zaman zaman saat farkı yüzünden geceleri bile çalışmak zorunda kalıyor. 

Hande Yener'e de enerji danışmanlığı yapan Meltem Kerimoğlu, ayrıca sosyal medyasında yayınladığı öngörülerle de adından sıkça bahsettiriyor. Beyrut’ta yaşanan patlamadan 2 saat önce sosyal medyasında paylaşması ve deprem olacağını hissedip söylemesi ile de şu an tüm gözleri üzerine toplamış durumda. 

Yüksek Enerjisi ve hisleri sayesinde söyledikleri ile ünlülerin peşinde koştuğu Meltem Kerimoğlu ‘’İnsanın yaşam enerjisi içinde bir yerde mutlaka vardır ben sadece onu bulmasına yardımcı oluyorum’’ diyor. 2021 içinde bazı öngörüleri olduğunu belirten Meltem Kerimoğlu Covid-19 yüzünden yaşanan pandemi sürecinin herkes üzerinde bir enerji azaltması yaşandığı bunu yenmek içinde evrene güzel şeyler olacağına inanmanın verdiği sinyal ve tabiki dua ile daha iyi hissedeceğimizi de belirtiyor.

Editör: TE Bilisim