Mr.Turkey 95 yarışmasına katılarak Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen eski manken ve oyuncu Karahan Çantay, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 7 Mart'ta motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybetmişti.Çantay'ın yaşadığı sansasyonel olayların ardından ABD'ye gittiğini, 2014 yılında ise Türkiye'ye dönerek, ODTÜ'deki eğitimini tamamladığını belirten kız kardeşi Ceyhan Betül Çantay, "2017'de hep yaşamak istediği Tayland'a gitti. Orada öğretmenlik yapıyordu. Her sene yanımıza gelirdi" açıklamasını yapmıştı.

Karahan Çantay'ın naaşı Ankara'da toprağa verilecek.

Ceyhan Betül Çantay, ağabeyi için, "Çok neşeli biriydi. Tayland'da kaldığı dönemde her yıl 2-3 defa yanına gidip, zaman geçirirdik. Beş yaşındaki bir çocuğun kalbine sahipti. Kimseyi üzmez, girdiği her ortamda sevilirdi" ifadelerini kullanmıştı.

Karahan Çantay'ın cenazesi THY'nin Bangkok-İstanbul seferini yapan uçağıyla 05.30 sıralarında İstanbul'a getirildi. Yenibsona'da Adil Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Çantay'ın naaşının otopsinin ardından Ankara'ya götürülerek toprağa verilmesi bekleniyor.

Çantay Ailesi, Ankara'nın en köklü ailelerinden...

SON RÖPORTAJI: BANA TUZAK KURDULAR! 

4 Ekim 2015 tarihinde ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın, Karahan Çantay ile yaptığı röportaj ortaya çıkmıştı. Ülkeyi neden terk ettiğini anlatan Çantay, Türkiye’den gitmesi için tehdit edilmediğini belirterek, "Kendi isteğimle gittim. Çok sıkıldım, çok yıprandım. Uzak Doğu hayalim de vardı" demişti.

Editör: TE Bilisim