Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın, Meral Okay anısına yapılacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için ‘Muhteşem Yüzyıl’ın çekildiği sette düzenlediği gecede 800 bin TL gelir elde edildi.

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Meral Okay anısına yapılacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için özel bir bir geceye imza attı. Star TV ve Porsche’nin katkılarıyla gerçekleşen davet ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin çekimlerinin yapıldığı İstanbul Film Stüdyoları’nda gerçekleşti. Önceki gece Tims Productions Timur Savcı’nın ev sahipliğinde yapılan organizasyona, dizi oyuncuları tam kadro katıldı.

Biletler 2 bin TLİş, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış isimlerin katıldığı gecenin biletleri 2 bin TL’den satıldı. Elde edilen gelirle İzmir Barbaros Çocuk Köyü’nün inşaatına başlandı. Halit Ergenç-Bergüzar Korel, İsmail Koçak, İzzet Pinto, Merve Gürsel, Caroline Koç, Atilla Türkmen ve Özgenç Özenç evlerin masrafını, Çiğdem Sabancı Bilen, Suzan Sabancı Dinçer ve Belkıs Sabancı’ysa Çocuk Köyü’nde yer alacak tesisin masraflarını üstlendi. Tasarımcı Mücella Mert’in özel hazırladığı Sultan Taçları, gecenin en güzel saçlı kadınları arasında seçilen Revna Demirören, Feryal Gülman, Ceylan Çapa ve Ceyda Dinçer’e hediye edildi.
Gecenin finalinde ‘Muhteşem Yüzyıl’ın tüm oyuncuları Cihan Okan’ın da eşliğiyle Meral Okay’ın sözlerini yazdığı ‘Yine mi Çiçek’ adlı parçayı seslendirdi.
Editör: TE Bilisim