Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde bir kişinin kendilerini rahatsız ettiklerini ileri sürerek şikayetçi olmuş, Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma kararı aldırmışlardı.

Hürriyet'in haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları şahıs hakkında bu defa ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu.

KORUNMA TALEP ETTİ

Şahıs, Başak Dizer’in Harbiye’de işlettiği restoranı bastığı iddiasıyla gündeme geldi. Tatlıtuğ ile Dizer, Sinan Altıntaş’ın kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla korunma talep etti.

Mahkeme söz konusu kişiye üç ay süreyle ünlü çifte yönelik tehdit içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulundukları konuta yaklaşmamasına karar vermişti. Öte yandan şahıs hakkında hapis istemiyle dava açılmıştı.

'KOCAN ÖLECEK, HİÇ ÜMİDİN KALMASIN'

Şahıs hakkında açılan ceza davası devam ederken Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer yeniden mahkemeye başvurdu. Bahsi geçen kişinin tedbir kararına aykırı davranıp tehdit ve hakaret etmeye devam ettiğini iddia eden Tatlıtuğ çiftinin avukatı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Tedbir kararını hiçe sayan S.A, Başak Dizer’e ‘Kocan ölecek, hiç ümidin kalmasın’ şeklinde mesajlar atmıştır. Davalının ‘zorlama hapsi’ ile cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

TATLITUĞ ÇİFTİNİN İTİRAZI REDDEDİLDİ

Tatlıtuğ çifti, mahkemenin aleyhlerine verdiği karara itiraz etti. Ancak bir üst mahkeme de verilen kararın yerinde olduğu gerekçesiyle Tatlıtuğ çiftinin itirazını reddetti.

Kaynak: Hürriyet

Editör: TE Bilisim