Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti

Ünlü model ve şarkıcı Tuğba Özay Babasının vefatıyla sarsıldı. Bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele ettiği ve nefes darlığı sebebinden sebebi ile hayatını kaybettiği öğrenilen İlhan Özay 68 yaşındaydı.

.1954 doğumlu Trabzonlu şair ve ödüllü ders kitabı yazarı İlhan Özay gözyaşlarıyla Şakirin Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. İlhan Özay'ın cenazesi Karacaahmet'te toprağa verildi..

Babasının hastaneye kaldırıldığı haberini konser için gittiği Marmaris'te öğrenen Özay, İstanbul'a dönüş yolunda dua istemişti:

"Babam için dua edin. Dün akşamdan beri benden saklamışlar. Bugün Dalaman'dan Ankara'ya gidecektik beni İstanbul'a getirdiler. Bana yalan mı söyleniyor. Babam yaşıyor değil mi? Ben çok korkuyorum, bacaklarım tutmuyor. Neden sakladılar benden? Ne olur dua edin lütfen. Sadece yoğun bakımda olsun ve çıksın oradan. Ben dün babamı görmüştüm rüyamda. Ağlamıştım... Ne olur babam yaşıyor olsun, ne olur dua edin. Lütfen dua edin. Birkaç gündür babamı düşünüyordum. İsmini andığımda bile ağlıyordum. En son konuşmalarımızda benim çok mutlu olmamı istemişti. Ben babamsız mutlu olamam. Babam yaşasın ben öleyim, ne olur dua edin."

Tuğba Özay, babasının vefatından sonra sosyal medya hesabından duygusal sözlerle veda etti.


Acı haberi Tuğba Özay sosyal medya hesabından duygu dolu sözlerle duyurdu:

"Ben dağımı kaybettim.. ben en iyi dostumu, sığınağımı, limanımı, yol gösterenimi, Işığımı, yaşama sevincimi kaybettim.. Meğer dün akşam sahnede insanları eğlendirirken babam, evimizde uzandığı kanepede son nefesini vermiş...
Hissediyordum ama inanmak istemiyordum. Kaç ilaç verildi bana bilmiyorum.. Eve girdim ki babamın üzerini kapatmışlar. Cenazemiz yarın ikindi namazında Şakirin Camii KaracaAhmet Mezarlığında olacaktır."

TUĞBA ÖZAY BABASINI TOPRAĞA VERDİKTEN SONRA İLK GECEYİ MEZARLIKTA BABASININ YANINDA GEÇİRDİ

.

Tuğba Özay, ilk gecesinde Babası İlhan Özay'ı mezarı başında yalnız bırakmadı!

"Hep yanında olacağım canım babacığım... İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim.. Ne ilk gece ne bugün ne yarın.. ben hep senin başının ucunda olacağım.. Ta ki yanına gelene dek.. geleceğim babacığım.. yanına da geleceğim... Alev alev üşümek nedir bana bunu öğrettin ya babacığım.. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin.. kızın guguk"



Tuğba Özay'ın babası şair İlhan Özay yılbaşında hayatını kaybetti. Özay'ın babası, Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet'te son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: TE Bilisim