Ramazan ayı olması münasebetiyle de her ikisi bir arada iftar yemeği de olmuş sayıldı. Ülkü Adatepe'nin oturduğu Şişli Sıracevizler Caddesi'ni ve yan sokakları trafiğe kapatan Şişli Belediyesi hem ramazan iftarı hemde Ülkü Adatepe'nin ölümünün 7. günü dolayısı ile kalabalık bir topluluğa yemek verdi.


Oturduğu sokaktaki apartman komşuları mahalle komşularının katıldığı yemeğe başta Ülkü Adatepenin oğulları Ali Keman Doğançay ve Ahmet Kemal Doğançay, Se-Sam Başkanı Yılmaz Atadeniz, AKDEV Genel Başkanı Gül Karyaldız, Ülküder Başkanı Sema Koroğlu,Modacısı Gülafer Ateş,Yağmur Ajans'ın sahibi Osman Yağmurderelinin eşi Esin Yağmurdereli, oyuncu Nurseli İdiz ve sevenleriyle, Şişli halkı ve komşuları katıldılar.
Yemekte bir konuşma yapan Mustafa Sarıgül; ''Rahmetli Ülkü Adatepe'nin Şişli sınırlarında olmasından her zaman gurur duymuşuzdur.Ulu önder Atatürkün manevi kızı olması onun elini tutması, beraber yaşaması bile ayrı bir heyecan,talihsiz bir kazaya kurban gitmesi hepimizi üzmüştür biz kendisini seviyoruz ve unutmayacağız.'' dedi. Yemekten sonra tatlılar yenildi, şıralar içildi ve çaylar içildi ve sohbetler yapıldı gece ilerleyen saatlerde son buldu.



Yazı ve Fotoğraflar: Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim