Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Emine Bulut, eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bulut’un hayatını kaybetmeden önceki görüntüsü izleyenleri şoke etti. Sosyal medyanın birinci gündemine oturan bu vahşete Betül Demir, “Sen dün iki kişiyi öldürdün… Bugün bütün ülkeyi ağlattın… O çığlıklarda boğulursun inşallah” tepkisini gösterdi. Armağan Çağlayan, kadın cinayetlerinde iyi hal ve tahrik indiriminin kalkmasını talep ederken, Şebnem Bozoklu şöyle dedi: “O şerefsiz katilin bir ceket bir kravatla ‘ama o da bana bunu yaptı hakim bey’ deyip indirim almayacağı bir adalet sistemi istiyoruz. İnsanın yaşama hakkını kutsal gören hukuk anlayışı istiyoruz. Allah belalarını versin. Bu ve bu gibilerin. Allah belanızı versin.”

Kırıkkale'de eski eşi 43 yaşındaki Fedai Baran tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüleri sosyal medyada olay yarattı. Birçok ünlü isim, canice öldürülen Emine Bulut için sessiz kalmayarak Twitter hesaplarından tepki gösterdi.

‘NE YAZIK Kİ SİZDEN ÇOK VAR’

Tuğba Yurt, şiddetin her türlüsüne lanet ederek, “Bu ve bunun gibi şeref yoksunu, ‘insan’ olmakla yakından uzaktan alakası dahi olmayan mahluklarla aynı havayı soluyoruz ne yazık ki… Ve ne yazık ki sizden çok var” mesajını paylaştı.

Ceyhun Yılmaz ise Bulut’un öldürülmesini şu cümlelerle kınadı: “İnsan kelimesine utanç ilave eden ciğersiz değersiz katil. Emine Bulut ‘un canına kıydı. İnşallah ‘normal’ gelmiyordur memleketime!”

Gökhan Özoğuz ise devletin kadın ve çocuk cinayetleri konusunda sağlam, kesin ve sert kararlar alıp uygulaması gerektiğine değinerek, “Sadece bu kınamaları yapıp geçiyoruz fakat her geçen gün daha ağırlaşıyor. Bir saniye durup, şu olanın sizin başınıza geldiğini düşünsenize” dedi.

AHBAP HAREKETE GEÇTİ

AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent ise Bulut’u öldüren caniye en ağır cezanın verilmesi için harekete geçtiklerini açıkladı.

Emine Bulut’un eşi tarafından katledilmesine yönelik Yunus Günçe de sert bir tepki gösterdi. Twitter hesabından bir video paylaşan Günçe, “Yazarak anlatamadım. Yazarak atlatamazdım. Zaten atlatamıyorum!” notunu yazdı.

YILDIZ TİLBE'DEN EMİNE BULUT CİNAYETİNE SERT TEPKİ..

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe "Türkiye'nin sahipsiz kadınları" yazarak twitter da yaptığı paylaşımlarla vahşete sert tepki gösteren isimlerin başında geldi.

ÜNLÜ İSİMLER TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDIRDI

Editör: TE Bilisim