Onur Akay'a konuşan VJ Bülent, vasiyetini yazdığını belirterek önemli açıklamalar yaptı.

90’lı yıllarda müzik kanalı Kral TV ekranlarında yaptığı gece programları ile üne kavuşan VJ Bülent, 14 sene boyunca her gece seyirci ile buluşmuştu. Daha sonra İstanbul’u terk eden VJ Bülent’in, şimdilerde ise Yunanistan’ın Selanik şehrine bağlı bir köyde sakin bir hayat sürdüğü öğrenildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a vasiyetini yazdığını ilk kez ağlayarak açıklayan ünlü VJ, annesinin ölümü ile yaşadığı süreci, “Hiç durmadan her gün ağladım ve ne zaman bitecek diye soruyordum. Herkes bana geçecek, kurtulacaksın bu duygudan dediler ama olmadı. Hep ağladım. (Ağlıyor) 3. haftanın sonunda dedim ki herhalde ben yaşlanana, ölene kadar hep ağlayacağım. Hiç durmadım, hiç durmadım.” şeklinde yine ağlayarak ve duygu dolu sözlerle anlattı.

Erkan Petekkaya'nın acı günü Erkan Petekkaya'nın acı günü

VJ Bülent, köyde domates ve biber toplarken..

Onur Akay ise VJ Bülent’in Selanik’teki köyde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, oradaki hayatı ile ilgili bazı bilgiler verdi. Akay, “Şimdilerde Yunanistan’ın Selanik şehrine bağlı bir köyde sakin bir hayat süren VJ Bülent’in, orada çok büyük bir bahçesi ve üzüm bağları da var. Makyajsız ve kostümsüz fotoğraf vermeyen Bülent ilk kez domates ve biberlerini toplarken çekilen fotoğrafını da benimle paylaştı. Röportajımızı yaptığımız gün köyde soğan toplama zamanıydı ve Bülent hem soğanlarını topladı, hem de sorularıma cevap verdi.” dedi.

“ÇOK DEĞERLİ BİR 3’E BÖLME OLDU”

Onur Akay’ın, “Vasiyetini yazdığını ve noterden de tasdik ettirdiğini duydum. Bunu biraz anlatabilir misin?” sorusuna, “ Evet, aynen öyle. Bunu ilk kez söylüyorum, vasiyetimi şimdiden yazdım, her şeyimi hallettim. Diyeceksiniz ki, zaten noterdekilerde dediler. Bu yaşta? 18 yaşında değilim dedim. Aynı zamanda yaşın 18’i de yok. Gencecik çocuklar ölüyor. İnsanlar ölüyor… O yüzden bunun doğru olabileceğini düşündüm. Olması gereken buydu. 3’e böldüm. Başka da bir ayrıntı söylemek istemiyorum ama çok değerli bir 3’e bölme oldu bu.” ifadelerini kullandı.


“BUGÜN ÖLSEM YÜREĞİM GAM YEMEZ”

“Bu röportajı verdikten sonra gözüm arkada kalmaz” diyen VJ Bülent, “Onur’cuğum, sana bu röportajı verdikten sonra bugün ölsem yüreğim gam yemez, gözüm arkada kalmaz yani. Her şeyimi planladım. Bu kafaya, bu duyguya nasıl geldim? Anneciğimin aniden vefatı ile geldim. Her şey birden bire olduğu için bende hazırlık yaptım ve vasiyetimi yazdım. Yazdım yani… Doğru olduğuna inanıyorum… Kesinlikle… (Ağlıyor)” açıklamasını yaptı.

14 yıl Kral TV de VJ'lik yapan Bülent, aynı zamanda şarkıcı kimliğiyle de biliniyor. 'Can Damarımsın' ve 'Zurna' adlı şarkılarıyla bilinen Bülent Çarıkçı, Yıldız Tilbe'den yeni bir şarkı alacak.





 

Editör: TE Bilisim