'Olacak O Kadar’la ünlenen tiyatrocu Ahmet Çevik’le ilgili geçtiğimiz günlerde, “Yeni mesleği şaşırttı”, “YouTuber oldu” gibi başlıklar atılarak haberler çıkmıştı. Ünlü tiyatrocu Ahmet Çevik’den o haberlere yanıt geldi. Onur Akay’a konuşan Çevik, “Televizyonda iş yapamayınca mesleği bıraktığımızı düşünüyorsunuz ama biraz araştırsanız tiyatro yaptığımı, işimin başında olduğumu, televizyondan teklif gelse dahi hiç bir zaman tiyatroya ihanet etmediğimi göreceksiniz. İkisini bir arada götürebileceğimi ben biliyorum ama televizyon yapımcıları bir gün tiyatrocularla da çalışmak isterlerse buradayım.” ifadelerini kullandı.

“KÜFEM DOLU, LEVENT KIRCA’DAN ÖĞRENDİĞİM ÇOK ŞEY VAR”

Ahmet Çevik şöyle devam etti:

Pandemiden dolayı ara vermiştim yine başlayacağım. Amacım bu skeç işini “6 Üstü Komedi” ismiyle bir program haline getirip, ulusal bir kanalda yapmak ama ülkemizde komedi programlarına ağırlık verilmediği için bunu yapmak oldukça zor. Açıkçası küfem dolu, Levent Kırca'dan öğrendiğim çok şey var ve umarım bunu sergileyecek bir kanal bulabilirim.”

Ünlü sanatçı Onur Akay ise Çevik’in imaj ve meslek değiştirdiği yönünde çıkan haberlerle ilgili, yazısında şu ifadelere yer verdi. Akay,”Evet, değerli sanatçı dostum Ahmet Çevik talihsiz bir kaza geçirmişti. Dengesini kaybedip yere düşmüş ve şiddetli kafa çarpması nedeniyle tat ve koku alma duyularını kaybetmişti. Bu nedenle burun ameliyatı olan Çevik, ayrıca zayıflığı ile bilinirdi ve spor yaparak kilo aldı. Bu kaza sonrası bile tiyatro sahnelerine çok az bir zaman ara verdi. Ahmet, pandemi nedeni ile tiyatrolar 1,5 sene kapalı kalınca, herkes gibi YouTube ve Tik Tok gibi sosyal medya platformlarında projeler üretti. Hatta tiyatrolar kapalı kaldığı dönemde geçimini Tik Tok sayesinde sağladı.”

Ahmet Çevik’in bu sezon 2 perdeden oluşan komedi oyunu Piknik Sepeti’ni sergilediği ve önümüzdeki günlerde turneleri olduğu da öğrenildi.

Editör: TE Bilisim