Süperstar Ajda Pekkan, şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen özel gecede verdiği konserde modacı Cihan Nacar imzalı kostümü, özel sahne tasarımı, görsel sürprizleri, hep bir ağızdan söylenen şarkıları ve hayranlık uyandıran enerjisiyle misafirlere unutulmayacak bir akşam yaşattı!

Ajda Pekan konserinde bir döneme damgasını vurmuş klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi. Süperstar, 90'lı yılların hitlerini de okudu. 'Oyalama Beni' büyük alkış alırken, Zeki Müren'den 'Bir Yangının Külünü', Emel Sayın'dan 'Rüyalar Gerçek Olsa' ile izleyicileri coşturdu.

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert, efsane söz yazarı Mehmet Yüzüak ile birlikte Ajda Pekkan konserini izledi.

We Are The Walkers X KüçükÇiftlik Club Presents kapsamında 18 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşen etkinlikte aralarında ünlü menajer Erkan Özerman, söz yazarı Mehmet Yüzüak, Seda Bütün, Ferdi R. Kavak, Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert, Saffet Emre Tonguç, Mahmut Anlar, Ender Sanal, Taner Horoz, Kaan Müjdeci, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Tuğkan, Gözde Akpınar, Müge Boz, Elçin Afacan, Alican Aytekin, Çiçek Acar, Beril Kayar, Bulut Reyhanoğlu ve Gökay Gündoğdu gibi ünlü isimlerin de olduğu misafirler, İstanbul’da özlenen gece hayatının, müziğin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarttılar.

Süperstar sözleri Şehrazat'a ait 'Aşklayalım' adlı şarkı ile büyük beğeni topladı.

Erkan Özerman konseri özel locada izledi.

Müge Boz

Çiçek Acar

Kaan Mujdeci, Oğuz Erdin

Elcin Afacan, Alican Aytekin

Editör: TE Bilisim