Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu (73), hayatını kaybetti. Kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Dr. Akın Uğurlu'nun vefatı sanat dünyasını derinden sarstı. Uğurlu'nun vefatının ardından sanatçının yaşamı sosyal medya da merak konusu oldu. Peki Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu kimdir?

Bülent Ersoy, Gönül Yazar, Mehmet Yüzüak gibi usta müzisyenlerle birlikte aynı sahneleri paylaşan Akın Uğurlu'nun vefatı sanat dünyasını derinden sarstı.

Erol Evgin "Bizim imaj maker'ımız Mevlana'ydı!" Erol Evgin "Bizim imaj maker'ımız Mevlana'ydı!"

Güftekâr Mehmet Yüzüak, "80'li yıllarda benim sahneye çıkmama vesile olmuştur kendisi. Onun sayesinde ekmek yedim. Huzur içerisinde uyusun." diyerek duygularını Olcay Ünal Sert ile paylaştı.

Akın Uğurlu'nun cenaze töreni 22 Mayıs Pazartesi günü Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AKIN UĞURLU KİMDİR?

Akın Uğurlu, 1950 yılında dünyaya geldi. Türk sanat müziği sanatçısıydı. 73 yaşında hayata gözleri yumduğu öğrenilen Uğurlu'nun ölüm nedeni de açıklandı. Akın Uğurlu, kalp yetmezliği nedeni ile hayata gözlerini yumdu. Onur Akay, Akın Uğurlu'nun gazino dönemlerinde Bülent Ersoy ve Gönül Yazar gibi assolistlerle çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı.

Editör: TE Bilisim