Güvenç Dağüstün, Hürriyet'in her sene dağıttığı Altın Kelebek Ödülleri için "En iyi şarkıcı" dalında aday gösterildi. Ancak Dağüstün, "Hürriyet gazetesinin durduğu yer ortada" diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Güvenç Dağüstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şunları söyledi:

Kamuoyuna

Panten Altın Kelebek ödüllerine "En Iyi Erkek Şarkıcı" dalında aday gösterildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım. öncelikle bu teveccühü gösteren kişi ya da kişilere çok teşekkür ederim.

Bilindiği gibi Altın Kelebek ödülleri 1972 yılından beri Hürriyet Kelebek tardından verilmektedir. Günümüze baktığımızda iste Hürriyet Gazetesinin durduğu yer ortadadır. Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir. Sevenlerimin yaptığım işleri, konserlerimi takip etmelerinin benim için en büyük ödül olduğunu hatırlatır, bu duyurunun söz konusu adaylıktan çekildiğim olarak kayda geçmesini rica ederim.

Saygılarımla.

Güvenç Dağüstün

Candaş Tolga Işık

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada aday gösterildiği Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylığı ve verilebilecek ödülleri kabul etmediğini açıkladı.

Candaş Tolga Işık, "Halk TV'den ve Tele 1'e birçok kanalda meslektaşlarım reyting rekorları kırarken hiçbirinin aday dahi gösterilmemesini adil bulmuyorum. Kıymet verip oy veren herkese teşekkür ederim ancak böyle bir ödülü de adaylığı da kabullenmem ve kabul etmem söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

DURU: BEN YAZMAYA DAHİ ÜŞENİRİM

Altın Kelebek ödüllerine aday gösterilen bir diğer isim Redd Grubu'nun solisti Doğan Duru da adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Kaynak: Magazinci.com

Editör: TE Bilisim