Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Şehir Tiyatroları’nın 100. yıl dönümü etkinliğinde dev isimlerle aynı sahneyi paylaşan Aslı Omağ, şimdilerde ise vereceği iki ayrı konserin heyecanını taşıyor. Oyunculuk performansı haricinde seslendirdiği şarkılarla da dinleyicileri kendine hayran bırakan ünlü sanatçı, 7 Aralık Pazar günü saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak. Omağ’a bu konserde başarılı müzisyenlerin bulunduğu Kozmozlu Dostlar Orkestrası da eşlik edecek.

SESİMİ HERKESE EMANET ETMEM

Aslı Omağ’ın vereceği ikinci konser ise “Karanlıktan Bakmak” adıyla Altınokta Körler Derneği tarafından 9 Aralık Salı günü saat 20:00’de Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Barış Can Özbilgin’in piyanosuyla eşlik edeceği konserde sahneyi Arda Aydın’la paylaşacak olan Omağ, gecenin önemini ve geceye dair heyecanını şu sözlerle açıkladı; “Hayatın karşısındaki tüm engellere karşı sevgi ve müzik dolu yaşayacağımız bu geceyi heyecanla bekliyorum. Hayatı ve müziği paylaştığınız hiçbir yerde engellerin olduğuna inanmıyorum. Yeter ki insanların yüreği engelli olmasın. Ayrıca bu önemli gecede Sezai Aydın’ın oğlu Arda Aydın’la da aynı sahneyi paylaşacağım. Arda Aydın değerli bir tiyatro oyuncusu, yönetmen ve dublaj sanatçısı. Onun gibi dörtdörtlük vasıfları olan biriyle sahne almak benim için çok değerli. Sesimi emanet ettiğim ender insanlardandır. Müzikseverlerle buluşmayı heyecanla bekliyorum”

Altınokta Körler Derneği tarafından 9 Aralık Salı günü saat 20:00’de Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelenecek etkinlikte Aslı Omağ ve Arda Aydın sahne alacak.

Editör: TE Bilisim