Mekanı hıncahınç dolduran Berkay hayranları arasında, Ersay Üner, Danla Biliç, Enis Arıkan, Sakiler, İbrahim Selim, Ali Biçim, Mesut Can Tomay, Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, Aslı Karalar, Melissa Döngel ile Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin ve minik kızları Arya Şahin de bulunuyordu.

Berkay'ı eşi Özlem Ada Şahin ve kızı Arya Şahin en ön sıradan izledi.

Tüm misafirlerine dillere destan sahnesiyle harika bir yaz gecesi yaşatan Berkay, gecenin başından sonuna kadar kendisine eşlik eden dev koro ile birlikte şarkılarını söyledi. Dinleyicileri ile kurduğu iletişim ile herkesi kendine hayran bırakan Berkay ‘Bu gece eğlenmeye geldik. Bu gece eğlence garanti. Yağmur yapacak mı diye merak edenler; 23.40’ta yağacak’ dedi. Bu sözler üzerine bol kahkaha ve alkış sesleri duyulurken Berkay ‘Çok güzelsiniz, önünüzde saygıyla eğiliyorum’ dedi. Berkay’ın bir ara kızı Arya’yı da kucağına alması izleyici tarafından alkışlandı.

Mustafa Sandal ve Ersay Üner sürprizi!

TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Konserinin ikinci yarısını sevilen hit parçası ‘İzmirli’ ile açan Berkay daha sonra ‘Gidenlerden’ şarkısına girdi. Birden bire şarkının sahibi ve Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Mustafa Sandal’ın şarkıya eşlik ederek sahneye gelmesi büyük bir alkış tufanının kopmasına neden oldu. Birlikte şarkıyı tamamladıktan sonra Berkay ‘Tek şarkı için konuşmuştuk ama bırakmıyorum. Mustafa çok önemli ‘Best Of’ albümünü tamamlamak üzere, benden söylemesi’ dedi. ‘Onun Arabası Var’ ve ‘Sorma’ şarkılarını da Berkay ile birlikte okuduktan sonra Mustafa Sandal ‘Berkay abim benim Harbiye sahne hayalimi gerçekleştirdi. Ortada çok şarkı gibi, müzisyen gibi isimler var. Şu anda yanımda gerçekten müzik aşkıyla dolu, müziğe gönül vermiş harika bir yorumcu olan Berkay var. Zaten siz onu bu yüzden çok seviyorsunuz’ dedi. Birlikte seyirciyi selamladıktan sonra izleyiciler arasındaki yerini alan Mustafa Sandal, eşi Melisa ile eğlenmeye devam etti. Pop müziğin besteleriyle de tanınan sevilen ismi Ersay Üner de Berkay’ın Harbiye Açıkhava konserinde sahneye çıkarak bir şarkısını okudu. Geceye sevgilisi ile katılan Şevval Şahin, gecenin başından sonuna kadar dans etti. Danla Biliç ve Enis Arıkan’ın da birlikte dans ederek, gecenin tadını çıkarmaları gözlerden kaçmadı.

Berkay kızı Arya ile birlikte

Editör: TE Bilisim