Yaklaşık bir yıl sonra yeniden Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Ayta Sözeri sürprizlerle dolu gecede kendisini dinlemeye gelenleri tam anlamıyla mest etti.

Bodrum da Stund-Up havasında geçen konserde Gülden Karaböcek ve Ayta Sözeri'nin tatlı atışmaları damgasını vurdu.

Ayta Sözeri sahnesinde Gülden Karaböcek'i ağırladı 'beste' sözünü kaptı!

 Bodrum da Ayta Sözeri'ye şok!..

"YAKIŞIKLI KADINSIN!"

Ayta Sözeri sahnesine Gülden Karaböcek'i davet edince Bodrumlulardan büyük alkış aldı. Sözeri düet yapmayı beklerken Gülden Karaböcek tek başına "Sürünüyorum" şarkısını okumaya başlayınca Ayta Sözeri bir hayli bozularak kulise girdi. Karaböcek peşi sıra 3 şarkı seslendirdikten sonra Ayta Sözeri yeniden sahneye çıktı. Sözeri'nin "Sahnede beni görmediniz" demesi üzerine Gülden Karaböcek "Aşk olsun Ayta'cım 1.90 boyunla seni görmemek olur mu hiç?" dedi. Ayta Sözeri'nin "bize gel, ana-kız yatarız" demesi üzerine Karaböcek'in "Bilemiyeceğim artık, biraz düşünmem lâzım. Yâ öbür tarafın tutarsa.." diye yanıt vermesi üzerine Sözeri bir şok daha yaşadı. Gülden Karaböcek sahne de peşi sıra esprileri patlatırken Ayta Sözeri'ye "Yakışıklı kadınsın" demesi üzerine seyirci bir hayli güldü. 

Ortamı yumuşatmak isteyen Ayta Sözeri, Türk Müziği'nin Divası'ndan yeni bir şarkı sözü almayı başardıktan sonra sahnesinden uğurladı. Bodrum Antik Tiyatrosu'nda izleyici "Gülden, Gülden..." sesleriyle efsanevi sanatçıyı bağrına bastı.

Kerkisolfej organizasyonu ile gerçekleşen konserin ilk bölümünde Bodrumlular için hazırladığı özel repertuvarı seslendiren Sözeri, performansının ikinci bölümünde ise sahnesinde Gülden Karaböcek'i ağırladı. Karaböcek'ten kendisi için şarkı isteyen Ayta Sözeri, ''Ömürlük bir şarkım olsun istiyorum.'' dedi. Aldığı olumlu cevap karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Sözeri, sahnesinde ağırladığı türk müziğinin usta ismi Gülden Karaböcek'le birlikte elele seyircileri selamladı. Gülden Karaböcek, "Dilek Taşı", "Sürünüyorum", "Kırılsın Ellerim", "Sen Evlisin" gibi sevilen şarkılarını seslendirerek Egelilere sürpriz yaptı.

İki saat süren performansını kariyerinde özel bir yere sahip olan ''Yanayım yanayım'' şarkısı ile yapan Ayta sözeri konserini alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı.

Ayta Sözeri, Bodrum Antik Tiyatrosu'nda ki konserinde müzik ziyafeti çekti. Ünlü şarkıcı 2,5 saat sahnede kaldı.

Editör: TE Bilisim