Turkcell Kuruçeşme Arena’da devam yaz konserinde, sahnenin sahibi önceki akşam, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde Türk müziğine yıllarını vermiş 9 büyük isimdi. Hakan Eren'in projesi "gazino show"un ikincisi de Boğaz kıyısında, BKM'nin devam eden yaz konserlerinde seyirciyle buluştu.

Muazzez Abacı’nın assolist olarak sahne aldığı gece, Ercan Turgut’un “My Way” şarkısı ile başladı. Sıra ile sahneye çıkan solistler şıklıkları ile büyüledi. Ercan Turgut’un ardından sahnedeki yerini Yeşim aldı. “Olmaz Böyle Şey” parçası ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da nostalji rüzgarı estirmeye başladı.
Yılların eskitmediği sanaçılardan biri olan Semiha Yankı siyah mini ve sırt dekolteli elbisesi ile “Seninle Bir Dakika”yı Boğaz’ın ışıkları altında söylendi.

Suna Yıldızoğlu gecede sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

“Unchain My Heart” parçasını Suna Yıldızoğlu, geceye özel olarak diktirdiği ve konserin sürprizlerinden biri olan kırmızı elbisesi ile söyledi. Suna Yıldızoğlu “Mastika” şarkısında da dans showu sergiledi.

Konser için Hamburg’dan gelen Handan Kara “Kulakların Çınlasın” ile geceye konuk olurken, Calipso müziğin önemli temsilcilerinden olan Metin Ersoy, oğlu Emir Ersoy’un piyanosu eşliğinde “Vakit Yok Gemi Kalkıyor” parçasını okurken yaptığı latin dansı ile büyük alkış aldı.

Gecenin diğer iki solisti Tüdanya ve Yeliz’di. “Seni Sevmeyen Ölsün” parçası ile sahnede yerini alan Tüdanya yıllara meydan okuyan sesi ve enerjisi ile seyircisini büyülerken, Yeliz, 15 yıl aradan sonra ilk kez “Sel Suyu” parçasını okudu. Turkcell Kuruçeşme Arena’yı dolduran Gazino izleyicileri, Yeliz’e “Yalan” şarkısında hep birlikte eşlik etti.
Ümit Besen, Yeliz ve Muazzez Abacı ile düet yaptı

Gecenin ilerleyen dakikalarında, sahneye piyanosu ile “Ümit Besen” geldi. “Nikah Masası” ile seyircisini selamlayan Ümit Besen, “Bizi hiç yalnız bırakmayın, sizlerin sevgisiyle varolduk” sözleriyle sevgisini dile getirdi.

“Alışmak Sevmekten Zor” parçasında Yeliz ile düet yapan Besen, “Tahta Masa”, “ Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?”, “I Love You” klasikleri ile sahneyi, gecenin assolisti Muazzez Abacı’ya bıraktı.

Muazzez Abacı konserde bir ara mikrofonsuz şarkı söyledi.
Sanatçı güçlü performansıyla büyük beğeni topladı.

Boğaz’a karşı, “Dönülmez Akşamın Ufkundayız”, “Ömrümüzün Son Demi”, “Bir Teselli Ver” parçaları ile Turkcell Kuruçeşme Arena’yı Gazino günlerine döndüren Abacı, “Eski Dostlar” parçasında Ümit Besen ile düet yaptı.

Muazzez Abacı bir ara mikrofonu Metin Özülkü'ye uzattı.
İkili birlikte düet yaparken mikrofon yere düşünce düet yarım kaldı.. 


Bir Abacı klasiği olan “Vurgun” ile gecenin finalini yapan assolist, konserde sahne alan tüm sanatçıları sahneye çağırarak gecenin finalini “Kadifeden Kesesi” parçası ile yaptı.

Soner Arıca, Demet Sağıroğlu, Atilla Atasoy da konseri izleyenler arasındaydı.

Turkcell Kuruçeşme Arena Eylül Programı:

1 Eylül Cumartesi Yalın
4 Eylül Salı Ajda Pekkan
6 Eylül Perşembe Melih Kibar Şarkıları
8 Eylül Cumartesi Emel Sayın
9 Eylül Pazar Nil Karaibrahimgil
13 Eylül Perşembe Nilüfer
15 Eylül Cumartesi Ebru Gündeş
19 Eylül Çarşamba Emir Ersoy & Projecto Cubano
20 Eylül Perşembe Yavuz Bingöl
21 Eylül Cuma Beirut
22 Eylül Cumartesi İlhan İrem
27 Eylül Perşembe İl Divo
Editör: TE Bilisim