Olcay Ünal Sert

Sanatçı Bülent Ersoy, İstanbul da verdiği konserde müzik ziyafeti çekti.

Dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını seslendiren Bülent Ersoy, modaBurcu Sedef'in hazırladığı platin rengi kostümü ve özel hazırlanmış taşlı başlığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Modacı Pınar Kerimoğlu'nun isim vermeden sosyal medya hesabından "İstediğiniz kadar tasarımlarımın aynılarını yaptırın. Aklınız bende belli ki. Ama o sayfayı çoktan kapattım ben. İnsanları maşa gibi kullanmayın." mesajına, Diva; resmi Instagram hesabından 80'li yıllarda İzmir Fuarı'nda verdiği konserin görüntülerini paylaşarak "Ben taklit etmem edilirim!" diyerek yanıt verdi. İşte o açıklamalar:

BEN TAKLİT ETMEM EDİLİRİM !!!

"Sene 1980 İzmir Fuar’ı konserimde kullandığım baş aksesuarımı çalıp birde üstüne üstlük sahip çıkmaya çalışan kuş beyinli sensin hazır giyim butikcisi …"

Beyhan Saran’ın yaşamı kitap oldu. Beyhan Saran’ın yaşamı kitap oldu.

Bülent Ersoy, sonrasında Nur Yerlitaş'ın kendisi hakkında söylediği sözlerin yer aldığı videoyu paylaştıktan sonra;

"Moda Duayeni Nur Yerlitaş’ım ahhh ahhh çapulculara yıllar evvel ne güzel cevap vermişsin … Canım arkadaşım ruhun şâd olsun … @nuryerlitas "

notunu tarihe düştü.

Pınar Kerimoğlu'nun açıklamalarına Bülent Ersoy paylaştığı videolarla yanıt verdi.

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, 70'li yıllardan günümüze bayrağını başarıyla dalgalandıran ender isimlerden.

Bülent Ersoy'un paylaştığı videoyu izleyince birden 80'li yıllara gittim. Bülent Ersoy stadyumları dolduran büyük şöhretler yaşamış bir Diva. Hâlen de şöhretini büyük bir ihtişamla koruyor. O yüzden her yaptığı yıllardır kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

İşte Bu Bizim Hikayemiz, Baharı Bekleyen Kumrular Gimi, Beddua, İtirazım Var, Biz Ayrılamayız, Geceler, Onun Nikahı Bende, Biride Bir Binide Bir, Anar Ömrünce Gönül Giden Sevgilileri, Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar, Yaranamadım, Ablan Kurban Olsun Sana, Dost Bildiklerim, Bir Ben Bir Allah Biliyor gibi çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan Diva'yı şöyle bir düşünüyorum da Gülhane Parkı, İnönü Stadı, Ali Sami Yen Stadı, Abdi İpekçi Spor Salonu, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Bostancı Gösteri Merkezi, Günay, Nossa Costa dahil bir çok mekânda izledim. İnsanların nasıl ilgi gösterdiğini iyi bilirim.

Stadyumda izlediğim konserleri hatırlıyorum; Michael Jackson, Lady Gaga, Bülent Ersoy ve Tarkan. Son olarak ta İstanbul da stadyumda konser veren Mor ve Ötesi Grubu var.

Bülent Ersoy, 2019 yılında verdiği konserde modacı Semih Doğruer'in tasarımı kostümle sahne almış, 80'li yıllarda giydiği aksesuar başlığın benzerini kullanmıştı.

İşimiz gereği Bülent Ersoy'u İstanbul dışında da değişik illerde yakından takip ettik, röportajlar yaptık. Her zaman giydikleriyle ilgiyi üzerine çekmeyi başaran, yıllardır şarkılarıyla varolmuş bir ismi "İstediğiniz kadar tasarımlarımın aynısını yaptırın" diyerek suçlamak çok saçma. Zira o başlığın benzerini Bülent Ersoy ilk olarak 1980 yılında İzmir Fuarı'nda giymişti. Sanatçı özel olarak yurt dışından getirtmiş. Ardından 2019 yılında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda giydi. Ve son olarak dün gece Yeni Gazino'da modacı Burcu Sedef'in tasarladığı platin rengi kostümle birlikte o parıltılı başlığı giydi. İddialar karşısında Bülent Ersoy, haklı olarak görüntülerle sosyal medyadan yanıt verdi.

Diva'ya sosyal medyadan 'kaşık içerisinde beyin' sunulması şık bir tavır değil... Bu yapılan büyük ayıp. Bülent Ersoy, kendi tabiriyle '50 yıldır Ağrı dağının zirvesinde' 5165 metre de ayaklarını sallıyor... Bülent Ersoy yalnızca sesi ve şarkılarıyla değil, giydikleri ve yaptıklarıyla da bir ikon ve de 50 yıldır zirvede!...

Diva'nın danışmanı Arzu Acay ile konuştum. Bülent Ersoy, Pınar Kerimoğlu ile yollarını ayırmış, Diva, somut verilerle iddiaları çürüttü dedi.
Bülent Ersoy'un yakın çevresine; "Hiç kimse devekuşu gibi kafasını kuma gömemez... Gerçekler ortada... Herkese yardımcı oldum, bundan böyle herkes kendi kaderini yaşasın, değerleri varsa keşfedilsin, kimseyi şöhret edemem, kimseyi sırtımda taşıyamam." dediği öğrenildi. OLCAY ÜNAL SERT

Modacı Burcu Sedef, "Dün geceden Divamız. Yine asaletiyle gözleri kamaştırdı." notuyla Bülent Ersoy'un fotoğrafını paylaştı.

Editör: TE Bilisim