Şarkıları ile milyonları peşinden sürüklemeyi başaran ve mayıs ayında yayınlanan ''Alaz Alaz'' ile müzik listelerinde fırtınalar estiren Buray, Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen ve halkın yoğun katılım gösterdiği ''Zafer Bayramı'' konserinde sahne aldı. Dillere pelesenk olan şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı ile birlikte seslendiren genç sanatçı, sahnede adım atmadık yer bırakmadı. Enerjisi ile parmak ısırtan sanatçı Buray, ritmin bir an olsun düşmediği konserin ilk bölümünde sevenlerinin zafer coşkusunu ikiye katladı.

SAHNEDE DUYGU DOLU ANLAR

İlk bölümün sonunda sazını sazını eline alarak ''Çanakkale Türküsü''nü etkinliğe katılan binlerce kişi ile birlikte koro halinde seslendiren Buray, duygu dolu anlar yaşadı. ''Bugün burada huzur içinde şarkılarımızı söyleyebiliyorsak, dün bizler için canını feda eden kahramanlar sayesindedir. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren tüm mehmetçiklerimizi, ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum.'' ifadeleriyle konser alanında büyük bir alkış tufanı koparan genç sanatçı, hemen ardından seslendirdiği ''Ah Yalan Dünya'' türküsü ile de dinleyenlerine bambaşka bir Buray konseri deneyimi yaşattı.

ZAFER COŞKUSUNU VE SAHNESİNİ MİNİK HAYRANLARI İLE PAYLAŞTI

Performansının sonunda bayraklarla kendisini izleyen minik hayranlarını sahnesine davet eden Buray ''Her birinizin gözlerindeki cumhuriyet coşkusunu görüyorum. Bu zafer, bu cumhuriyet sizlerin ve sizden sonraki kuşakların omuzlarında yücelecek ve ilelebet yaşayacak. Bu geceyi en çokta sizlere armağan etmek istiyorum'' dedikten sonra ''10. Yıl Marşı'' marşını seslendirerek muhteşem geceyi noktaladı.

Editör: TE Bilisim