Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan, Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı Nuri Alço "Aynı doktora gidiyorduk. Doktor Burhan’a muayenede ’Durumunu hiç iyi görmüyorum, anjiyo yapalım’ dedi. Burhan da ’Salı yapalım’ dedi" diye konuştu.

Florya’daki evinde kalp  krizi sonucu hayatını kaybeden Burhan Çaçan (62) için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene TBMM Başkanvekili Celal Adan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanı sıra, Nuri Alço, Selami Şahin ile Ferman Toprak’ın aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı.

Yıldız Tilbe, Ramazan öncesi son konserini verdi. Yıldız Tilbe, Ramazan öncesi son konserini verdi.

"DOKTOR ANJİYO YAPALIM DEDİ, BURHAN 'SALI' DEDİ"

Cenaze törenine katılan oyuncu Nuri Alço "Burhan çok sevdiğim bir arkadaşım, çok gençti. Biraz ihmalkardı, aynı doktora gidiyorduk. Doktor Burhan’a muayanede ’Durumunu hiç iyi görmüyorum, anjiyo yapalım’ dedi. Burhan da ’Salı yapalım’ dedi. Doktor bey ’Salı değil yarın yapalım’ dedi. Akşamında da evde gidiyor" dedi.

Fatih Camii'nde cuma ve öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Burhan Çaçan Edirnekapı Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim