TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleşti

Organizatörlüğünü Poll Production'ın yaptığı konserde Cem Adrian müzik ziyafeti çekti. Performansı ile unutulmaz bir geceye imza atan ünlü sanatçı, farklı müzik tarzlarını kendine has yorumuyla seslendirerek, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ndeki dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi.

UNUTULMAZ ŞARKILARIYLA KALPLERE DOKUNDU

Söylediği şarkılarla adından sık sık bahsettiren Cem Adrian, İstanbul Boğazı’nda üçüncü kez müzikseverlerle bir araya geldi. Sahneye ‘Sen Benim Şarkılarımsın’ parçasıyla çıkış yapan Cem Adrian, geniş repertuvarıyla dinleyicisinden büyük alkış topladı. Güçlü ve özel sesiyle başarılı sanatçı ‘Beni Seni Çok Sevdim’, ‘Söyle Buldun Mu’, ‘Derinlerde’ gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Geniş ses aralığına sahip olan Cem Adrian, söylediği şarkılarla müzikseverleri adeta büyüledi. Adrian, ‘Sensiz Saadet Neymiş’, ‘Yıldızların Altında’ parçalarıyla geçmiş yıllara götürdü, ‘Ela Gözlüm’, ‘Sarı Gelin’ türküleriyle ise sevenlerinin kalbine dokundu. Kuruçeşme’de kendisini yalnız bırakmayan müzikseverlere telefonlarının ışıklarını yakmalarını rica eden Cem Adrian, unutulmaz geceyi Kuruçeşme’yi aydınlattığı ışıklarla ölümsüzleştirdi. Müzik ziyafetini soluksuz dinleyen izleyiciler Kuruçeşme de bir kez daha Cem Adrian’ın unutulamaz şarkılarına doydu. 

Mehmet Dinçerler, konser çıkışında Hadise ile ilgili ısrarlı sorular karşısında gülümseyerek susmayı tercih etti.

Editör: TE Bilisim