Deep Purple son dünya turnesi ile ülkemizde bugüne kadar en yüksek katılımla gerçekleşen konsere imza attı. Pandemi nedeniyle 2 yıl ertelenen konserde, Ian Gillan (vokal), Roger David Glover (bas gitar), Ian Paice (bateri), Simon Mc Bride (gitar), Don Airey (klavye) den oluşan Deep Purple grubu, muhteşem sahne performaslarıyla binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen müzikseverler için “Smoke On The Water”, “Highway Star’’, ‘‘Perfect Strangers”, “When a Blind Man Cries’’ gibi şarkılarını seslendiren efsanevi grup, Türk hayranlarına bir de sürpriz yaparak, enstrümantal olarak “Üsküdar'a Gider İken" türküsünü çaldı.  

İstanbul da ki Deep Purple konserine ilgi büyük oldu. Müzikseverler hep bir ağızdan efsane grupla birlikte şarkıları seslendirdiler.

Deep Purple grubu İstanbul'da ki basın toplantısında görülüyor.

Müjde Ar'a 50. Sanat Yılında Onur Ödülü verilecek. Müjde Ar'a 50. Sanat Yılında Onur Ödülü verilecek.

 Dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Deep Purple’ın, ‘The Whoosh Tour’ kapsamında turnesine dahil ettiği İstanbul’da konaklama tercihi Hilton Istanbul Maslak oldu.

Sanata, sanatçılara ve sanatseverlere verdiği destekle de öne çıkan Hilton Istanbul Maslak, şimdiye kadar Garou, Yasmin Levy, Sarah Chang, Ute Lemper ve David Helfgott gibi dünyaca ünlü müzisyenleri ağırladı.

Editör: TE Bilisim