9 yıl aradan sonra yeniden izleyici ile buluşan İbo Show'un 12. bölüm konukları belli oldu.

Star’da yayınlanan İbo Show, eğlence ve kahkahaya doyacağınız çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

Star Tv ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programının konukları belli oldu. 6 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak 12. bölümde Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan konuk olacak.

Gülden Karaböcek Türk müzigine damgasını vrumuş bestelerini seslendirecek.

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Gülden Karaböcek, Dilek Taşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Hatıran Yeter adlı şarkıları seslendirecek.

İbrahim Tatlıses, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacak.

Gülden Karaböcek, İbrahim Tatlıses, Kamuran Akkor, Ahmet Selçuk İlkan, Ayşe Mine ve Faruk Tınaz, Cumartesi gecesi müzik ziyafeti çekecekler.

EFSANE İSİMLER İBO SHOW’DA

Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan İbo Show, Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan ile cumartesi gecesine damgasını vuracak. 

İbrahim Tatlıses, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine

İbo Show, yeni bölümüyle 6 Şubat Cumartesi, saat 20.00’de Star’da.

Kâmuran Akkor 70'li yıllarda kendisini şöhrete taşıyan 'Dağlar Kızı Reyhan' adlı şarkıyı istek üzerine seslendirecek.

Faruk Tınaz, Ayşe Mine İbo Show da nostalji yaşatacaklar. Ayşe Mine 80'li yıllarda kendisini unutulmazlar arasına sokan 'Erkek Milleti' adlı Arabesk şarkıyı canlı  olarak okurken Faruk Tınaz da TSM'nin en güzel örneklerini seslendirecek.  

Faruk Tınaz

İbrahim Tatlıses, Ahmet Selçuk İlkan, Gülden Karaböcek

Editör: TE Bilisim