Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy hayatını konu olacak belgesel film için gelen teklife onay verdiğini söyledi.

Henüz yapımcılarıyla masaya oturmadığı için gençliğini ve şimdiki zamanını kimin oynayacağı konusunda şu an bir düşüncesinin olmadığını belirten Ersoy “Film için eskileri yeniden yaşayacağım. Bunları kaldırabilecek miyim, merak ediyorum. İnsanlar doğruları bilsin. Bir Bülent Ersoy geldi geçti” ifadelerini kullandı.

Ateşböceği Ercan, kısa bir süre önce Magazinsortie.com'a yaptığı açıklamada "Bülent Ersoy'u ilk ben Fenerbahçe de bir benzincide dinledim. Sonrasında Beyaz Kelebekler'den Tuğrut'u arayarak Müzeyyen Senar ile görüşmesini sağladık. Müzeyyen Abla da Maksim Gazinosu'nun sahibi Fahrettin Aslan'ı arayarak sahnelere çıkmasını sağladı." demişti. Ercan Bostancıoğlu, eşinin 15 yıl önce vefat ettiğinin Ersoy'un bir kez bile kendisini aramadığı belirterek kırgın olduğunu açıklamıştı.

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun üç günde hazırladığı özel tasarım siyah payet elbise ile mekana gelen Bülent Ersoy, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Global bir dijital platform, Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için kolları sıvamıştı.

Bülent Ersoy: O günleri yeniden yaşamış olacağım

Ersoy, muhabirlerin, "Hayatınız film oluyor neler düşünüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Hepsini yeniden yaşayacağım için acaba kaldırabilecekmiyim? Çünkü o günleri yeniden yaşıyor olacağım. Ben yaşarken en azından doğruları insanlar bilsinler. Sonradan yalan yanlış bir şeyler olmasın. Benden kendi ağzımdan duysunlar gerçekleri. Bir Bülent Ersoy geldi geçti. Hayatımı canlandıracak kişiyi bilemem. Beni kim oynar düşünmedim, zaten henüz imzalamadım.

Belgeselin çekilmesine onay verdiğini söyleyen sanatçı, "Proje henüz netleşmedi. Beni kimin oynayabileceğini de düşünmedim" ifadelerini kullandı.

"Erkan'ı beğeniyorum ama..."

Ersoy, "Gençliğinizi Erkan Kolçak Köstendil'in oynamasını ister misiniz?" sorusuna "Erkan'ı çok beğeniyorum ama o yaşlı. Gençliğimi canlandırması zor, sırıtabilir" dedi. Ersoy'un bu sorular karşısında gözlerinin dolduğu görüldü. 

Editör: TE Bilisim