OLCAY ÜNAL SERT

'Vestel Gururla Yerli' konserleri kapsamında 11 Şubat Salı akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'inde efsane sanatçı Emel Sayın'ı izledik. Sanatçı muhteşem bir konser verdi hayranlarına.

Şehriban İpek'in o gece için özel olarak diktiği sarı bir kostümle sahneye çıkan Emel Sayın hem göze, hemde kulağa hitap etti.
"GÖKTEN YAĞMUR DEĞİL SEVGİLER YAĞSIN"
14 Şubat Sevgililer Günü'nü günler öncesinden kutlayan sanatçı, "Bize güzellikler getirsin o özel gün. Hepinize sevgi dolu, ömürler, hayatlar, yıllar diliyorum. Hem çok sevin, hem çok sevilin gençler. İnşallah Sevgililer Gününüz şimdiden kutlu olsun" dedi.
Emel Sayın güzel dileklerin ardından; "Gökten Yağmur Değil Sevgiler Yağsın" adlı şarkıyı seslendirdi. Sanatçı şarkı bitiminde dakikalarca alkışlandı.

GECENİN SÜRPRİZİ CAN BONOMO

Gecenin sürprizi başarılı sanatçı Can Bonomo oldu. "Kapkara" ve "Çile Bülbülüm Çile" adlı eserlere düet yapan ikili büyük beğeni topladı.
Sayın; Bonomo'nun sahnede zıplamasına takılırken, ünlü popçu "Sizin yanınızda öyle oluyor belkide" diye yanıt verdi.

Orkestra şefi Selçuk Tekay'a "35 yıldır birlikte çalışıyoruz, 30 yıl daha var önümüzde" diye takılan Emel Sayın, kendisinden şarkı istediğinde "El bebek gül bebek seni şımartmışlar" adlı besteyi yaptığını ve de çok beğendiğini söyleyen sanatçı, yıllar sonra yeni şarkı istediğinde bu kez "Er ya da geç başın dara düşecek" adlı eseri yaptığını belirterek izleyicileri güldürdü. Emel Sayın daha sonra Selçuk Tekay'ın bestesini seslendirdi. İkili birlikte "Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim" adlı şarkıya piyano eşliğinde düet yaptılar.
YEŞİLÇAM KLASİKLERİYLE COŞTURDU
“Olmaz Böyle Şey”, “Feride”, "Adını Anmayacağım", "Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini" , "Kız Sen İstanbul'un Neresindensin",  "Mavi Boncuk" gibi unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı gece boyunca alkış yağmuruna tutuldu.
Almanya ve İsrail'den izlemek için hayranlarının geldiğini öğrenince Emel Sayın, "İzmir ve Bandırma'dan da gelenler var. Tüm dostlarım burada... Bir daha ki konserde yoklama yapacağım, gelmeyenlerde vardır" diye herkesi güldürdü.
"SIKILIRSAM ÇIKARACAĞIM; AÇ, AÇ DERSENİZ AÇACAĞIM."
Modacısı Şehriban İpek'in bu konserde sarı kostüm giydirmek istediğini belirten Sayın, "Herşeyi ona bıraktım. 2020'nin son felaketi. Şuraya iğne mi taksak dedim. Son anda yetişti, biraz kilolu görünebilirim... Şunu çıkarayım mı bilemiyorum. Sıkılırsam çıkaracağım, aç, aç derseniz açacağım..." diyerek herkesi güldürdü.. Sanatçı kostümü nasıl bulduklarını izleyicilere sordu. Hayranları "Sarı Papatya" gibi deyince Sayın; "Beğendiğiniz için çok mutlu oldum, buradan Şehriban İpek'e de çok teşekkür ediyorum. Hasta olduğu için gelemedi." dedi.

50 yıl boyunca sahnelerde olup, her seferinde aynı coşkuyla alkışlanan sanatçılarımız çok az. Emel Sayın bunların başında geliyor. İyi ki varsın Diva, 41 kere maşallah...

Editör: TE Bilisim