Emel Sayın, sahneye Şehriban İpek' in tasarladığı iki farklı kıyafetle çıktı. Sayın'a şef Selçuk Tekay yönetimindeki Garanti Bankası Türk Sanat Müziği Korosu ve İstanbul Ticaret Odası Türk Sanat Müziği Topluluğu' ndan oluşan 55 kişilik ekip eşlik etti. 3 saat boyuncu konser alanındakilere keyif dolu anlar yaşatan Sayın, "Uzun zamandır böyle güzel bir seyirci, muhteşem bir gece yaşamamıştım. Hepinize çok teşekkür ederim" diyerek mutluluğunu ifade etti.


SEZEN AKSU'YU Tİ'YE ALDILAR 

Sürpriz sanatçıların yer aldığı konserde Emel Sayın' a eşlik eden ilk isim ünlü klarnet virtiözü Serkan Çağrı oldu. Çağrı ile birlikte 3 şarkı seslendiren Sayın, yakın dostu Nukhet Duru' yu sahneye davet edinci kahkaha dolu anlar yaşandı. "5 tane dostum varsa, ilki Nükhet Duru" dur diyerek, kendisini izlemeye gelen Nükhet Duru için, duygularını paylaşan Emel Sayın, önce Nükhet Duru gibi oryantal yapmak istedi, başaramayınca Duru' yu sahneye davet edip, Sezen Aksu'nun "Rakkas" adlı şarkısıyla birlikte Sezen Aksu'yu ti'ye aldı. Seyirciye arkalarını dönerek, tam bir kalça şov yapan Emel Sayın ve Nükhet Duru, salonu gülmekten kırıp geçirdi. Sayın, daha sonra Nukhet Duru ile "Sevda" şarkısında düet yaptı.

BAŞINDAN GÜLLER DÖKÜLDÜ 

Eğlencenin tavan yaptığı konserde Emel Sayın, "Kemancı" şarkısı ile duygusal anlar yaşadı. Repertuarda yer almayan "Kemancı" şarkısı çalındığında gözleri dolan Sayın, "Bu benim için sürpriz oldu." dedi. "Gökten yağmur değil, sevgiler yağsın" şarkısında Sayın' ın başından aşağıya güller döküldü.


EMEL SAYIN'DAN GİZLİ AŞK İTİRAFI 

Emel Sayın' ın konserinin ikinci konuğu Gökhan Tepe' ydi. Tepe ile birlikte düet yapan Emel Sayın, müziği Gökhan Tepe' ye ait olan "Türkan" şarkısını da Gökhan Tepe ile birlikte okudu ve hemen ardından gecenin bombasını patlattı. "Türkan' ın Gökhan'ın şarkısı olduğunu bilmiyordum, yeni öğrendim. Herhalde Türkan adında bir sevgilisi vardı, ona yaptı diye düşündüm, bir baktım ki şarkının içinde öptürmedi dudaktan, film seyrettim cümleleri var, aaaaa dedim bu bizim Türkan Şoray'ı anlatıyor.

Ama Türkan Şoray'ı hiç kıskanmadım, bana da şarkı yapıldığını biliyor musunuz? 'Gizli Aşk Bu Söylemem Derdimi Hiç Kimseye' adlı şarkı, besteci Zeynettin Maraş'ın bana olan gerçek aşkını yazdığı şarkıdır. Adamcağız kimbilir nasıl bir aşk acısı çekti" diyerek, hem güldürdü hem de yıllar sonra sahnede bir itirafta bulunmuş oldu.

Konseri izleyenler arasında Emel Sayın' ın annesi Suat Sayın vardı. Suat Sayın konseri en ön sıradan izleyerek kızının şarkılarına eşlik etti. 



Emel Sayın, Nükhet Duru ve Gökhan Tepe ile düet yaptı.

Editör: TE Bilisim