Türk Sanat Müziği'nin usta yorumcusu Emel Sayın “Başrolde Emel Sayın” konserinde dünden bugüne nostalji yaşattı. Yeşilçam klasiklerini seslendiren sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı.

Başrol oynadığı onlarca filmle adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran Yeşilçam’ın ‘Mavi Boncuk’u Emel Sayın,  Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda ki konserinde “Yalancı Yarim”, “İntizar”, “Tövbeler Tövbesi”, “Senden Başka”, “Rüzgar”, "Feride" ve “Gülizar” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Filmlerin görüntüleri barkovizyonda yayınlanırken anılarını da paylaşan Emel Sayın; Mavi Boncuk filminden bir kare yayınlanırken; "Bu kareden bir tek Metin Akpınar kaldı, Allah ona uzun ömürler versin" dedikten sonra, yitirdiğimiz Tarık Akan, Münir Özkul, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Ayhan Işık, Hulki Saner, Ertem Eğilmez gibi ustaları andı. 

STG Müzik Prodüksiyon tarafından organize edilen konserde Olcay Ünal Sert, Ufuk Deneri, Seyhan Erdağ, Meral Özkan ve Nurten Seki hazır bulundu. Türk Sanat Müziği'nin eşsiz Diva'sı Emel Sayın, "Başrolde Emel Sayın" konseriyle Türkiye turnesinde sanatseverler ile buluşmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim