Dinleyicileri ilk olarak selamlayan Tayfun, repertuvarında gündemdeki popüler pop şarkılarına yer verdi. Enerjisiyle mekandaki sevenlerini coşturan Tayfun, bir süre sonra sahneye gelen Ömür Gedik ile birlikte 'Yıldızların Altında' şarkısını seslendirdi. Ömür Gedik dinleyicilerini nostaljik parçalarla geçmişe götürdü. Aynı zamanda Hürriyet Gazetesi Yazarı ve film eleştirmeni olan Ömür Gedik, Yeşilçam film müziklerinin yanı sıra Celine Dion'un Titanic filminin müziği olan 'My Heart Will Go On' şarkısını da seslendirdi.

Yıllara meydan okuyan Gülden Karaböcek, 50 Sanat Yılı'nda müzik ziyafeti çekti.

Ardından sahneye Gülden Karaböcek çıktı. Karaböcek, 'Dilek Taşı', 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim', 'Sen Evlisin', 'Ben Olmalıydım' gibi unutulmaz şarkılarını söyledi. Hayranları Gülden Karaböcek ile fotoğraflar çektirerek bu anları ölümsüzleştirdi.

EVLİLİK TEKLİFİ SÜRPRİZİ YAŞANDI

Gülden Karaböcek'in konserinde evlilik sürprizi de yaşandı. Sanatçıya, 1989 yılındaki 'Gülhane Parkı Konseri' albümünü hediye eden Eray Vardar, sahneye davet edildi. 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Arzu Gök ile sahneye gelen Vardar, evlilik teklifinde bulundu. Vardar'ın teklifine Ayşe Gök, 'evet' yanıtını verdi. Gülden Karaböcek, genç çifte düğünlerine katılma sözü verdi.

Gülden Karaböcek'in tutkulu hayranlarından Eray Vardar, sevgilisi Ayşe Gök'e böyle evlenme teklifi etti.

Gülden Karaböcek & Ömür Gedik ve Tayfun finalde hep birlikte sahne aldılar.

Son bölümde sahnede buluşan üç şarkıcı, 2 saati aşkın süren konseri birlikte şarkılar okuyarak sonlandırdı. Gülden Karaböek, Ömür Gedik ve Tayfun hep birlikte 'Artık Sevmeyeceğim' ve 'Sürünüyorum' adlı şarkıyı seslendirdiler. İstek üzerine Gülden Karaböcek Dilek Taşı adlı şarkıyı bir kez daha seslendirdi.

Editör: TE Bilisim