Türkiye’nin en yenilikçi eğlence mekanlarından Cahide Palazzo’da, önceki akşam yorumu ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran Hakan Altun sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere müzik dolu bir akşam yaşatan sanatçı, sevilen şarkılarıyla eğlencenin ritmini tuttu.

Hakan Altun'u izleyenler arasında Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve İclal Bakkaloğlu da hazır bulundu.

Rezervasyonları günler öncesinden dolan Hakan Altun, kendisini dinlemeye gelen tüm misafirlerine teşekkür ederek duygusal şarkılarının yanı sıra hareketli şarkılarıyla da Cahide Palazzo’da kendisini dinlemeye gelenleri doyasıya eğlendirdi. Mekanı çok beğendiğini dile getiren sanatçı emeği geçen herkesi kutlayarak, en büyük alkış emekçilere diyerek Cahide Palazzo çalışanlarını alkışlattı.

Demet Akalın-Okan Kurt

Cahide’ye Ünlü Akını

Cahide Palazzo’ya gelen ünlü isimler arasında; Demet Akalın - Okan Kurt, Bülent Serttaş, Tuna Öztürk, Esin Demirören, Sibel Vatandost, İclal Bakkaloğlu, Seval Ermiş, Buket Taşdelen, Ebru Akyüz, Efsa Taşkın, Gülay Kamaz, Beyhan Biber, Şebnem Yılmaz ve Alper Sütçü vardı.

Ebru Akyüz-Gülay Kamaz-Efsa Taşkın

Şebnem Yılmaz-Alper Sütçü

Tuna Öztürk-Esin Demirören-Türkan Şerbetçi

Editör: TE Bilisim