Müzikalin, sözlerini İpek Kadılar’ın yazdığı, Cenk Taşkan’ın bestelediği ‘Düzen Yorgunları’ isimli final parçasıyla Selim Erdem’in piyanosu eşliğinde katılan basın mensuplarına ve konuklara söyleyen, Hande Subaşı, Bora Gencer, Selçuk Alagöz ve korodan oluşan Tiyatro Kedi ‘Kamelyalı Kadın’ kadrosu, Gala öncesinde bu küçük sürprizleriyle büyük beğeni kazandı. Ayrıca Kamelyalı Kadın başrol oyuncularından Hande Subaşı ile Sertaç Ekici yaptıkları müzikalde yer alan ‘Kıskançlık’ adını taşıyan kısa tango gösterisiyle keyifli anlar yaşattılar.

Temmuz ayı içerisinde Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda oynanacak ‘Kamelyalı Kadın’ müzikalinin bir oyun gelirini Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlayacak olan Tiyatro Kedi, bu önemli gecenin açıklamasını da, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semra Çetinkaya’nın, katılımıyla brunch gününde yaptılar.

2012 yaz dönemi içerisinde Maslak Darüşşafaka Life GYM Spor Kompleksi içinde yer alan ‘Darüşşafaka Açıkhava Tiyatrosu’nda’ her Salı ve Perşembe akşamı sahnelenecek olan Alexandre Dumas-Fils’in özgün romanından İpek Kadılar'ın oyunlaştırdığı, Hakan Altıner’in sahneye koyduğu imkânsız ve büyük aşk hikâyesi ‘Kamelyalı Kadın’ müzikali ile perdesini açacak olan Tiyatro Kedi; diğer günlerde yine bünyesinde yer alacak oyunlar ile birlikte farklı konseptler içeren konserlerle seyircisiyle buluşacak.
“KAMELYALI KADIN”, Selim Erdem yönetiminde, Tiyatro Kedi Orkestrası’nın seslendireceği, Cenk Taşkan’ın 15 özgün bestesi ve Selçuk Alagöz’ün seslendireceği 1800’lü yılların ünlü şarkılarını harmanlayan gerçek bir müzikal. Oyunun Kamelyalı Kadın’ı Hande Subaşı’nın karşısında onun tek ve benzersiz aşkı Armand Duval’i Bora Gencer, sırdaşı Prudence’ı Suna Keskin, Armand’ın babasını Tarık Papuçcuoğlu canlandırıyorlar.
Yönetmen Hakan Altıner, Müzik Direktörü Selim Erdem, Dekor ve Kostüm Tasarımcısı Günnur Çaras ,Koreograf Nur Sonbahar ve Işık Tasarımcısı Cengiz Özdemir ile oyuncular; Hande Subaşı, Bora Gencer, Suna Keskin, Tarık Papuçcuoğlu, Selçuk Alagöz, Sertaç Ekici, Zeynep Aşkar, Melda Narin Güler, Rabia Kaya, Şahin Dedemen ile; Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semra Çetinkaya, TOFD Kurumsal İletişim Sorumlusu Ozan Yıldırım ve TOFD Basın Sorumlusu Fuat Delibaş’ın katıldığı özel brunch’a medyanın ilgisi yoğun oldu.

Hande Subaşı ve Sertaç Ekici tango yaptı.
Editör: TE Bilisim